ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκρηξη στη Αραδίππου - Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθούν οι τρεις

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 07.30 το πρωί

ΚΥΠΕ

Σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν από το σώμα τους, θραύσματα του αντικειμένου το οποίο εξερράγη το πρωί σε εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων, αναμένεται να υποβληθούν τα τρία άτομα που τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σε δηλώσεις της η Μαρίνα Χριστοδούλου, Λειτουργός Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι «η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκαν σήμερα το πρωί τρία πρόσωπα, ηλικίας 68, 55 και 50 ετών, από έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων» στην βιομηχανική περιοχή Αραδίππου.

Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας μεταξύ των οποίων και πυροτεχνουργοί, οι οποίοι διενήργησαν εξετάσεις, ενώ παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις».

Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 07.30 το πρωί την ώρα που ο 68χρονος προσπαθούσε να κατεβάσει από το αυτοκίνητο του σίδερα τα οποία μετέφερε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, μεταξύ των οποίων και το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Τα τρία άτομα που τραυματίστηκαν, διακομίσθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου.

Τα τρία άτομα αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθούν θραύσματα από το σώμα τους.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η έκρηξη οφείλεται σε στρατιωτικό υλικό και η Αστυνομία διενεργεί εξετάσεις προκειμένου να εντοπιστεί από που παραλήφθηκε το συγκεκριμένο αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης μετάλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση