ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκρηξη βόμβας σε γνωστό εστιατόριο-κλαμπ στο Παραλίμνι

Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές μετά από έκρηξη βόμβας που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γνωστό εστιατόριο – κλαμπ στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με από την Αστυνομία, γύρω στις 02:00 λήφθηκε πληροφορία για έκρηξη στην περιοχή Περνέρα.

Μέλη της δύναμης έσπευσαν στην περιοχή και διαπίστωσαν πως επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό ο οποίος τοποθετήθηκε στην πόρτα του υποστατικού.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν ζημιές στην πόρτα του εστιατορίου - κλαμπ, το οποίο αυτήν την περίοδο βρίσκεται εκτός λειτουργίας.

Από εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος η έκρηξη

Οι εξεταστές της υπόθεσης αναμένεται να παραλάβουν τα κλειστά κυκλώματα βιντεοπαρακολούθησης της περιοχής προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης (ΑΔΕ) Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου δήλωσε: «λίγο πριν τις δύο σήμερα τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία στο Κέντρο Ελέγχου Μηνυμάτων της ΑΔΕ Αμμοχώστου για έκρηξη στο συγκεκριμένο υποστατικό. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και του ΤΑΕ Αμμοχώστου επισκέφθηκαν τη σκηνή και, από προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη σημειώθηκε σε πόρτα τύπου ρόλεξ στην ανατολική πλευρά του υποστατικού προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές».

Πρόσθεσε ότι «η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό φρούρηση, ενώ σήμερα διενεργήθηκαν εξετάσεις από εμπειρογνώμονες και πυροτεχνουργούς του Αρχηγείου Αστυνομίας. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη προκλήθηκε από την πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού με εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος».

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση