ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεβε χαλκό από τους κομπρεσσόρους κλιματιστικών

Χειροπέδες σε 44χρονο στην Λάρνακα

Ανακοινώσεις

Συνελήφθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, άντρας ηλικίας 44 ετών, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής σωλήνων χαλκού, από κατοικίες στην επαρχία Λάρνακας. Τις υποθέσεις κλοπής διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Πρόκειται συγκεκριμένα για τρεις υποθέσεις κλοπής, που καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία νωρίς τα ξημερώματα σήμερα. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, μεταξύ των ωρών 1.50 και 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, κλάπηκαν κομμάτια χαλκοσωλήνων από τρεις κατοικίες στις περιοχές Τσακιλερό και Κόκκινες, στη Λάρνακα. Οι χαλκοσωλήνες αποκόπηκαν από την εγκατάσταση κομπρεσσόρων κλιματιστικού και την εγκατάσταση υδραυλικών στην ταράτσα κατοικίας στο Τσακιλερό, και από τις εγκαταστάσεις υδραυλικών στην ταράτσα δύο κατοικιών, στην περιοχή Κόκκινες.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που έγιναν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 44χρονου υπόπτου και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 12.30 το μεσημέρι της Τρίτης και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των τριών υποθέσεων κλοπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση