ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλεβαν και απειλούσαν ότι αν τους καταγγείλουν θα προκαλέσουν πρόβλημα

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για κλοπή στην Πάφο, καταζητείται τρίτο

ΚΥΠΕ

Στη σύλληψη δύο πρόσωπων προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο, χτες Δευτέρα, για κλοπή χαλκοσωλήνων και άλλων ειδών συνολικής αξίας 9.100 ευρώ ενώ η Αστυνομία καταζητεί και τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες 43χρονος ιδιοκτήτης διαμερισμάτων που βρίσκονται στην περιοχή της Γεροσκήπου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι τον Ιούνιο του 2023 καθώς και κατά την χθεσινή ημέρα διαπίστωσε ότι από τα διαμερίσματα του στην περιοχή της Γεροσκήπου είχαν κλαπεί 9 μπόιλερ, 14 πλάκες καθώς και χαλκοσωλήνες όλα συνολικής αξίας 9.100 ευρώ.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 24, 33 και 45 ετών. Εναντίον τους εξασφαλίστηκαν εντάλματα σύλληψης.

Τα δύο πρόσωπα 24 και 33 ετών συνελήφθηκαν χτες ενώ ο 45χρονος καταζητείται.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως σύμφωνα με την καταγγελία ο 45χρονος τηλεφώνησε στην σύζυγο του παραπονούμενου και την απείλησε ότι εάν ειδοποιήσουν την Αστυνομία θα τους προκαλέσει πρόβλημα.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν τα τρία πρόσωπα είναι της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημελλήματος, κλοπής, και κακόβουλης ζημιάς, ενώ ο 45χρονος αντιμετωπίζει και το αδίκημα της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση