ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκαψε το όχημα της πρώην του και την παρακολουθούσε

Άσκησε έφεση

ΚΥΠΕ

Το Εφετείο απέρριψε την περασμένη Τετάρτη έφεση κατά της κράτησης κατηγορούμενου σε υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για εμπρησμό οχήματος, απειλές και παρενοχλητική παρακολούθηση.

Συγκεκριμένα, στην υπόθεση ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει πέντε κατηγορίες. Αυτήν του εμπρησμού του οχήματος της πρώην συζύγου του, δύο κατηγορίες απειλής αυτής και κατηγορίες παρενοχλητικής παρακολούθησης αυτής και άσκησης ψυχολογικής βίας σε αυτήν με τη συμπεριφορά που αφορά τις πρώτες τρεις κατηγορίες.

«Διαπιστώνεται ότι το πρωτόδικο Δικαστήριο ανέλυσε τις σχετικές αρχές και εφάρμοσε αυτές στην ενώπιον του υπόθεση αποφασίζοντας την άσκηση της διακριτικής του ευχέρειας υπέρ της κράτησης. Αυτό έπραξε λαμβάνοντας υπόψη την επιμήκυνση του χρόνου κράτησης συνεκτιμούμενης με τα όσα δέον να λαμβάνονται υπόψη σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν κρίνουμε ότι το πρωτόδικο Δικαστήριο παρέλειψε να λάβει υπόψη οτιδήποτε σχετικό ή ότι η απόφαση του εκφεύγει των άκρων ορίων της διακριτικής του ευχέρειας», σημειώνει το Εφετείο στην απόφασή του.

Ο κατηγορούμενος δεν παραδέχθηκε ενοχή και η υπόθεση βρίσκεται σε στάδιο συνέχισης της ακρόασής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση