ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκανε «ντου» στην παρέλαση απαστράπτουσα και προκάλεσε χαμό! (pics)

Κατηγορήθηκε γραπτώς

24news team

Ένα ευτράπελο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης της 1ης Οκτωβρίου. Γυναίκα, λοιπόν, ανέβηκε στο ηλεκτρικό της σκούτερ φορώντας μαύρο φόρεμα, μαύρα γυαλιά και γάντια με προορισμό την εξέδρα των επισήμων!

Όπως ήταν φυσικό αστυνομικοί και φρουροί κινητοποιήθηκαν άμεσα σταματώντας την κυρία προτού αυτή πλησιάσει την εξέδρα ενώ όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες αφού την ακινητοποίησαν την οδήγησαν εκτός παρέλασης.

Από τις εξετάσεις, διαφάνηκε πως πρόκειται για γυναικά από την Κίνα η οποία είναι μόνιμη κάτοικος Κύπρου. Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, ο σκοπός της ήταν να παραδώσει ένα φάκελο σε έναν από τους υποψηφίους για την προεδρία της Δημοκρατίας ενώ όπως πληροφορηθήκαμε δεν απασχόλησε πότε τις Αρχές στο παρελθόν. Η γυναίκα, η οποία προκάλεσε αναστάτωση κατηγορήθηκε γραπτώς για πρόκληση ανησυχίας και διασάλευση της ειρήνης.

Η ποινή που προβλέπεται

«Όποιος χωρίς εύλογη αιτία προκαλεί θόρυβο ή ταραχή σε δημόσιο χώρο με τέτοιο τρόπο που ενδέχεται να οδηγήσει σε ανησυχία τους περίοικους ή να προκαλέσει διασάλευση της ειρήνης, είναι ένοχος πλημμελήματος και υπόκειται σε φυλάκιση τριών μηνών».

Σημειώνεται πως το εν λόγω θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση