ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκανε ντου στην παρέλαση για τα... μάτια του Χριστοδουλίδη

Ήθελε να του παραδώσει φάκελο

24news team

Τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη ήθελε να συναντήσει η γυναίκα που προκάλεσε αναστάτωση στην παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», η εν λόγω μαυροντυμένη γυναίκα, ήθελε να παραδώσει μια συστατική επιστολή στον Νίκο Χριστοδουλίδη, ώστε να την βοηθήσει να βρει δουλειά στην Κύπρο.

Θυμίζουμε πως ευτράπελο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν την έναρξη της παρέλασης της 1ης Οκτωβρίου. Η γυναίκα, είχε ανεβεί στο ηλεκτρικό της σκούτερ φορώντας μαύρο φόρεμα, μαύρα γυαλιά και γάντια με προορισμό την εξέδρα των επισήμων.

Όπως ήταν φυσικό αστυνομικοί και φρουροί κινητοποιήθηκαν άμεσα σταματώντας την κυρία προτού αυτή πλησιάσει την εξέδρα ενώ όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες αφού την ακινητοποίησαν την οδήγησαν εκτός παρέλασης.

Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, ο σκοπός της ήταν να παραδώσει ένα φάκελο σε έναν από τους υποψηφίους για την προεδρία της Δημοκρατίας ενώ όπως πληροφορηθήκαμε δεν απασχόλησε πότε τις Αρχές στο παρελθόν.

Η γυναίκα, η οποία προκάλεσε αναστάτωση κατηγορήθηκε γραπτώς για πρόκληση ανησυχίας και διασάλευση της ειρήνης.

Η ποινή που προβλέπεται

«Όποιος χωρίς εύλογη αιτία προκαλεί θόρυβο ή ταραχή σε δημόσιο χώρο με τέτοιο τρόπο που ενδέχεται να οδηγήσει σε ανησυχία τους περίοικους ή να προκαλέσει διασάλευση της ειρήνης, είναι ένοχος πλημμελήματος και υπόκειται σε φυλάκιση τριών μηνών».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X