ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
20° Λευκωσία,
28 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Εισαγωγές στα νοσοκομεία από Οίκους Ευγηρίας - Πολλοί ανεμβολίαστοι

Ανέβηκε ο μέσος όρος ηλικίας των νοσηλευόμενων

24news team

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται προσβαλλόμενοι από COVID-19 είναι 292, σύμφωνα με την ενημέρωση του Υπ. Υγείας το βράδυ της Τρίτης (27/7). Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό 88% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

Σε επικοινωνία του 24news με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ Χαράλαμπο Χαριλάου, μας αναφέρθηκε ότι η διάμεση ηλικία των νοσηλευόμενων τις τελευταίες ημέρες ανέβηκε στα 56,7 έτη αντί στα 53 που ήταν προηγουμένως. Αυτό γιατί έγιναν εισαγωγές ατόμων στα νοσοκομεία μεγαλύτερης ηλικίας. «Είναι κάτι που ανησυχεί λόγω ηλικίας και ιατρικού ιστορικού», σημείωσε ο κ. Χαριλάου.

Ερωτηθείς αν υπήρξαν εισαγωγές από πρόσωπα που διαμένουν σε οίκους ευγηρίας, ο κ. Χαριλάου ανέφερε ότι έγιναν 4 εισαγωγές τις τελευταίες ημέρες.

Όσον αφορά τα άτομα που χρειάζονται νοσηλεία στα νοσοκομεία, ο κ. Χαριλάου εξήγησε ότι οι 9 στους 10 δεν έχουν εμβολιαστεί.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χαριλάου είπε ότι στα νοσοκομεία νοσηλεύονται άτομα από 16 μέχρι 91 ετών.

Αναλυτικά η κατάσταση στα νοσηλευτήρια, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας το βράδυ της Τρίτης (27/7), είναι η ακόλουθη:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση