ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έφερε 36 κιλά κάνναβης στην Κύπρο - Στο κελί για 15 χρόνια 47χρονος

Το χρονικό της υπόθεσης

Ανακοινώσεις

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, καταδίκασε άντρα ηλικίας 47 ετών, σε ποινή φυλάκισης 15 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε, την παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Το χρονικό

Στην κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών προχώρησε η Αστυνομία και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ, μετά από διεθνή συνεργασία με τις Αρχές ευρωπαϊκής χώρας, καθώς και με το Τμήμα Τελωνείων. Κατασχέθηκαν συγκεκριμένα 36 κιλά φυτικής ύλης κάνναβης, ενώ συνελήφθη άντρας ηλικίας 47 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών.

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε σε δύο ταξιδιωτικές αποσκευές του 47χρονου, ο οποίος ταξίδεψε αεροπορικώς στην Κύπρο, από τρίτη χώρα, με ενδιάμεσο σταθμό χώρα της Ευρώπης, την Πέμπτη, 29 Ιουνίου. Κατά το ταξίδι, οι δύο αποσκευές του, μεταφέρθηκαν με ξεχωριστή πτήση στην ίδια χώρα της Ευρώπης, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ξεχωριστή πτήση στην Κύπρο.

Αφού δόθηκε στην Αστυνομία Κύπρου σχετική πληροφορία για την ποσότητα κάνναβης που βρισκόταν εντός των αποσκευών, η ΥΚΑΝ, σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων, προχώρησαν στην παραλαβή των δύο αποσκευών με την άφιξη τους στην Κύπρο. Κατά τον έλεγχο στις αποσκευές διαπιστώθηκε ότι αυτές ανήκουν στον 47χρονο ύποπτο.

Λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα σήμερα, κατά την παραλαβή των αποσκευών από τον 47χρονο ύποπτο, αυτός συνελήφθη από μέλη της ΥΚΑΝ. Ανακρινόμενος από τα μέλη της Αστυνομίας, ο 47χρονος φέρεται να ομολόγησε την κατοχή και εισαγωγή της ποσότητας κάνναβης. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση