ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε 55χρονο για επίθεση με μαχαίρι

Εξύβρισε τη γυναίκα του και του επιτέθηκε με μαχαίρι

ΚΥΠΕ

Στην σύλληψη 55χρονου προχώρησε η Αστυνομία που φέρεται να τραυμάτισε 58χρονο με μαχαίρι στην Πάφο στις 8 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το Γραφείο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομία, το απόγευμα της 8ης Ιανουαρίου του 2023 καταγγέλθηκε από 55χρονο ότι την ίδια ημέρα λίγο πριν το μεσημέρι είδε στην περιοχή που διαμένει 58χρονο τον οποίο γνωρίζει ηλικίας και τον προσέγγισε για να μιλήσουν.

Σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου ο 58χρονος φέρεται να εξύβρισε την γυναίκα του παραπονούμενου και να επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον του τραυματίζοντας τον στο αριστερό χέρι.

Ο 55χρονος, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό ότι αυτός έφερε θλαστικό τραύμα στην περιοχή του αριστερού χεριού και αφού του έγιναν συρραφές πήρε εξιτήριο.

Εναντίον του υπόπτου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Την Κυριακή εντοπίστηκε από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ενώ βρίσκονταν μηχανοκίνητη περιπολία και μετά από προσπάθειά του να διαφύγει συνελήφθη.

Σε σωματική έρευνα που του έγινε εντοπίστηκε στην κατοχή του μαχαίρι με λαιπίδα μήκους 9 εκατοστών που καταλήγει σε μυτερή άκρη. Επίσης στην κατοχή του εντοπίστηκε και ποσότητα ναρκωτικών.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 55χρονος είναι αυτά της αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, μαχαιροφορίας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση