ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έβγαιναν φορτωμένοι από οικία – Τους «έκαψε» μαρτυρία

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

ΚΥΠΕ

Διατάγματα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε την Τετάρτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 58 και 35 ετών, για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, διάρρηξη κατοικίας και κλοπή και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 7.45 το πρωί της Τρίτης λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε δύο πρόσωπα, τα οποία εξέρχονταν οικίας που δεν ήταν δική τους σε χωριό της επαρχίας Πάφου και φόρτωναν αντικείμενα στο αυτοκίνητο τους.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη κατοικία είχε διαρρηχθεί.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη του ΤΑΕ Πάφου ανέκοψαν συγκεκριμένο όχημα για έλεγχο στο οποίο επέβαιναν 58χρονη και 35χρονος και οι δύο κάτοικοι της επαρχίας Πάφου.

Οι πιο πάνω συνελήφθησαν αφού εναντίον τους εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμου και στη συνέχεια κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, φέρεται να εντοπίστηκε ένα πλαστικό δοχείο το οποίο περιείχε 9 νάιλον συσκευασίες με άσπρη κρυσταλλική ουσία που μοιάζει με μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων περίπου καθώς και άλλες 8 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν άσπρη κρυσταλλική ουσία που μοιάζει με μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 2,5 γραμμαρίων περίπου.

Επίσης, στην κατοχή της 58χρονης φέρεται να εντοπίστηκε χρηματικό ποσό καθώς και 17 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν άσπρη κρυσταλλική ουσία που μοιάζει με μεθαμφεταμίνη, συνολικού βάρους 7 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία της 58χρονης στην παρουσία του 35χρονου, τον οποίο φιλοξενεί κατά διαστήματα, όπου εντοπίστηκε μια ζυγαριά ακριβείας στην οποία υπήρχαν ίχνη άσπρης σκόνης που μοιάζει με μεθαμφεταμίνη.

Εντοπίστηκαν επίσης έντεκα πίνακες ζωγραφικής, εννιά κινητά τηλέφωνα, οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών, πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, έντεκα ζευγάρια γυαλιά ηλίου, καθώς επίσης και δύο φυσίγγια στρατιωτικού τυφεκίου.

Τα πιο πάνω πρόσωπα επανασυνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό εξαήμερη κράτηση ενώ το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X