ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύο συλλήψεις για τις απάτες με ψευδογιατρούς

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 35 και 29 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων

ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 35χρονου και 29χρονου, οι οποίοι φέρεται να αποσπούσαν χρήματα από πολίτες για δήθεν αναγκαία επέμβαση συγγενικών τους προσώπων, μετά από τροχαίο.

Οι δυο ύποπτοι, φέρεται να έχουν παραδεχθεί εμπλοκή σε δυο υποθέσεις, με την πρώτη να αφορά την απόσπαση, περίπου 2.500 με 3.000 ευρώ, καθώς και χρυσαφικών, από 80χρονη. Στις 5 Οκτωβρίου, η ηλικιωμένη παρέδωσε τα χρήματα και τα χρυσαφικά σε δυο άγνωστα της πρόσωπα, τα οποία της ανέφεραν πως είχαν τραυματιστεί τα παιδιά της σε τροχαίο και θα έπρεπε να καλυφθούν τα έξοδα χειρουργικής επέμβασης.

Στη δεύτερη υπόθεση, οι φερόμενοι δράστες συνελήφθηκαν μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας και στη βάση καταγγελίας ζεύγους που έλαβε τηλεφώνημα ότι θα έπρεπε να καταβάλει χρηματικό ποσό για κάλυψη της νοσηλείας του γιού του, που είχε εμπλακεί σε τροχαίο.

Οι δυο ύποπτοι οδηγήθηκαν το πρωί στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την κράτηση τους για περίοδο οκτώ ημερών, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζονται, ενώ δεν αποκλείεται οι δράστες να λάμβαναν οδηγίες από συνεργούς τους, ακόμη και από το εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση