ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύο νέα κρούσματα στο Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού

Σε αυτοπεριορισμό μαθητές

Ακόμη 2 νέα κρούσματα ανακοίνωσε το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού, μετά από επικοινωνία που είχε την Κυριακή με το Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με ανάρτηση από την σελίδα του σχολείου, ανακοινώθηκε η επιβεβαίωση θετικού κρούσματος σε μαθητή που ήδη βρισκόταν σε αυτοπεριορισμό από τη Δευτέρα 19/10/2020 καθώς και για κρούσμα σε μαθητή που δεν ήταν σε αυτοπεριορισμό.

Αναλυτικά

Σε σημερινή επικοινωνία του Υπ. Υγείας με τη διεύθυνση του σχολείου ανακοινώθηκε η επιβεβαίωση θετικού κρούσματος σε μαθητή που ήδη βρισκόταν σε αυτοπεριορισμό από τη Δευτέρα 19/10/2020 καθώς και για κρούσμα σε μαθητή που δεν ήταν σε αυτοπεριορισμό

Με βάση και τα σημερινά δεδομένα η επιδημιολογική εικόνα του σχολείου για σήμερα 25/10/2020 είναι η ακόλουθη:

• 7 μαθητές είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19 και παραμένουν σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες και είναι σε αναμονή για δεύτερο τεστ στο τέλος της περιόδου αυτοπεριορισμού. Θα επανέλθουν στο σχολείο εάν το δεύτερο τεστ είναι αρνητικό
• 165 μαθητές έχουν δηλωθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο ως στενές επαφές με τα κρούσματα και έχουν τεθεί σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες από την ημερομηνία επαφής τους με το επιβεβαιωμένο κρούσμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X