ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δώδεκα καταγγελίες σε υποστατικά για ηχορύπανση και άλλες παραβάσεις

Τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε κάποιο στάδιο θα κληθούν ενώπιον δικαστηρίου για να κατηγορηθούν γραπτώς και να κλητευθούν αργότερα

ΚΥΠΕ

Δώδεκα υποστατικά καταγγέλθηκαν στην Πάφο για ηχορύπανση, άδεια λειτουργίας και πώληση οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας για πάταξη της ηχορύπανσης και πώλησης οινοπνευματωδών ποτών δίχως άδειες, που διενήργησε το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 48ώρου μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν συντονισμένες επιχειρήσεις στην πόλη της Πάφου και την Επαρχία με σκοπό την πάταξη της ηχορύπανσης αλλά και τον εντοπισμό υποστατικών που διέθεταν οινοπνευματώδη ποτά χωρίς τις απαιτούμενες άδειες.

Κατά τις επιχειρήσεις αυτές, είπε ο κ. Νικολάου, τα δυο βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου καταγγέλθηκαν συνολικά δώδεκα υποστατικά για διάφορες παραβάσεις που αφορούσαν μετάδοση μουσικής δίχως άδεια και παραβίαση του επιτρεπόμενου ωραρίου λειτουργίας.

Σε δυο περιπτώσεις, είπε, μια στην Πάφο και μια στην περιοχή Πόλεως Χρυσοχούς, λόγω του ότι τα υποστατικά δεν είχαν άδεια λειτουργίας, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων έρευνας, κατασχέθηκαν όργανα που μεταδίδουν μουσική. Τα πρόσωπα που εμπλέκονται, ανέφερε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου σε κάποιο στάδιο θα κληθούν ενώπιον δικαστηρίου για να κατηγορηθούν γραπτώς και να κλητευθούν αργότερα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση