ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξαφάνιση 77χρονου: Δραματική έκκληση από την κόρη του (pic)

Αγνοείται η τύχη του εδώ και 10 ημέρες

Όσο περνούν οι ημέρες τόσο μεγαλώνει η αγωνία για την τύχη του 77χρονου Ανδρέα Αγαθαγγέλου. Η κόρη του 77χρονου σε μία ανάρτηση απόγνωσης για τον πατέρα της απευθύνει εκ νέου έκκληση σε οποιοδήποτε μπορεί να βοηθήσει για να εξακριβωθεί η τύχη του.

Θυμίζουμε πως ο Ανδρέας Αγαθαγγέλου, 77 ετών από τη Λάρνακα, απουσιάζει από την οικία του στην περιοχή Αγίων Αναργύρων από τις 4/7/2019.

Ο 77χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060-66, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Η ανάρτηση της κόρης του 77χρονου 

«Δέκα ημέρες και ο πατέρας μου κ. ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ακόμα να βρεθεί!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ... ΚΑΠΟΥ..!!!! Η αγωνία, ο πόνος και ο φόβος μας έχουν ξεπεράσει τα όρια της λογικής!!!!! ΚΑΝΩ ΕΚΛΕΙΣΗ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!! Θα μπορούσε να είναι ο πατέρας του καθενός!!!! ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ και περιμένει την βοήθεια μας!!! Γνωρίζω πως αρκετοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ εκτός από την Αστυνομία, Πολιτική Άμυνα Λάρνακας, ΕΤΕΑ, ΕΜΑΚ έχουν δώσει ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ για την εξεύρεση ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ!!! Σαν οικογένεια αυτό μας έχει συγκινήσει και ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΣΑΜΟ ΨΥΧΗΣ στην τραγωδία που ζούμε!!! ΣΑΣ ΥΠΕΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ξεχωριστά που ακόμα συνεχίζεται!!!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!!!!! ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ!!!! ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ!!! Με οποίο τρόπο και όπως μπορείτε!!! ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ!!!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ!!!!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση