ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία 28χρονης: Σήμερα η 2η νεκροτομή

Συνεχίζονται οι έρευνες

24news team

Σήμερα (15/3) αναμένεται η δεύτερη νεκροτομή στη σορό της 28χρονης Lesia Bykova από την Ουκρανία, που βρέθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου 11 Μαρτίου στην Πέτρα του Ρωμιού.

Η νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 στο νεκροτομειο Λευκωσίας, από την ιατροδικαστή Δρ Χ. Σπηλιοπούλου.

Θα παρευρίσκονται ο ιδιώτης ιατροδικαστής Δρ Μάριος Ματσακης, εκ μέρους του υπόπτου, καθώς και οι κυβερνητικοί Δρ Α. Παπεττα και Ο. Ορθοδόξου που διενηργησαν την πρώτη νεκροτομή.

Επιμένει ο 30χρονος

Ο 30χρονος, που διατηρούσε δεσμό με την 28χρονη και ο οποίος τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, εξακολουθεί να αρνείται την διάπραξη του εγκλήματος και εμμένει στον αρχικό του ισχυρισμό.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως η πτώση της οφείλεται σε ατύχημα αφού σύμφωνα με τον ίδιο, η Lesia στην προσπάθεια της να βγάλει φωτογραφία έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.

Ανέτρεψε τα δεδομένα η νεκροτομή

Υπενθυμίζεται πως, μετά από πολύωρη νεκροτομή επί της σορού της 28χρονης από την Ουκρανία ανατράπηκαν τα δεδομένα, δείχνοντας πως ο θάνατος της προήλθε από εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην νεκροτομή που διήρκησε έξι ώρες, εντοπίστηκαν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης και στραγγαλισμού.

Συγκεκριμένα η άτυχη 28χρονη φέρει κάταγμα σε σημείο του υοειδούς οστού, το οποίο παρατηρείται σε περιπτώσεις στραγγαλισμού. Επιπλέον οι ιατροδικαστές, εντόπισαν κακώσεις στο σώμα της άτυχης 28χρονης, οι οποίες δεν δικαιολογούνται από την πτώση. Μετά από τα πιο πάνω ευρήματα, οι Αρχές διερευνούν πλέον φόνο εκ προμελέτης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση