ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φρικτό φονικό στο Τρίκωμο

Δολοφονία 16χρονης στα κατεχόμενα: Παραδόθηκε στα Ηνωμένα Έθνη ο ύποπτος

ΚΥΠΕ

Στα Ηνωμένα Έθνη παραδόθηκε ο Sefer Buğra Altundag, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης για τη δολοφονία της 16χρονης Ζεχιέ Χελίν Ρεσούρ στα κατεχόμενα. 

Η προηγούμενη ενημέρωση 

Σε αστυνομικό τμήμα στις ελεύθερες περιοχές βρίσκεται νεαρός άνδρας ο οποίος προέβηκε σε διάφορους ισχυρισμούς σε σχέση με την φερόμενη ως υπόθεση φόνου 16χρονης, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με λειτουργό του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, άνδρας νεαρής ηλικίας ο οποίος ήρθε από τα κατεχόμενα παρουσιάστηκε μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (25/01) σε αστυνομικό τμήμα και προέβηκε σε διάφορους ισχυρισμούς σε σχέση με την υπόθεση.

Έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά η Δικοινοτική Επιτροπή για το Έγκλημα, ανέφερε.

Η Αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητα του νεαρού.

Ο ύποπτος για τη δολοφονία είχε διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές 

Δολοφονία φέρεται να είναι τελικά η υπόθεση της 16χρονης Ζεχιέ Χελίν Ρεσούρ, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή Long Beach, στο κατεχόμενο Τρίκωμο.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, από αυτοψία στη σορό διαπιστώθηκε ότι η νεαρή χτυπήθηκε στο κεφάλι με σκληρό αντικείμενο.

Η Κίπρις ποστασί γράφει ότι βρέθηκε ίχνη που δείκνυαν ότι το άψυχο σώμα της νεαρής μεταφέρθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε ενώ στο αυτοκίνητο του φίλου της βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

Το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή της κατεχόμενης Δερύνειας και πιστεύεται ότι αυτός, που φέρεται να είναι και ο δράστης της δολοφονίας, διέφυγε προς τις ελεύθερες περιοχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X