ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
19 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Διπλό φονικό: Ποιος είναι ο 32χρονος που ομολόγησε το φρικτό έγκλημα

Το προφίλ του 32χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου

24news team

Το πιο φρικτό σενάριο στην εξαφάνιση των δύο αλλοδαπών γυναικών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν από τις 17 Νοεμβρίου, επιβεβαιώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (5/12). Μετά την ομολογία του 32χρονου, ο οποίος αρχικά έδινε διάφορα σενάρια στις Αρχές χωρίς να παραδέχεται το έγκλημα, η Αστυνομία έφτασε στον εντοπισμό των σορών των δύο γυναικών που ήταν θαμμένες στο εξοχικό στον Κάτω Αμίαντο.

Προβληματισμό προκάλεσε η δήλωση του Αρχηγού της Αστυνομίας, όσον αφορά την εξιχνίαση του εγκλήματος. «Η αστυνομία είχε χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα τις προηγούμενες μέρες με σκοπό τον εντοπισμό τους, πλην όμως αν δείτε το έδαφος, το βάθος και την επιφάνεια του εδάφους διαπιστώνεται ότι θα ήταν αδύνατη η ανεύρεση τους χωρίς την υπόδειξη του».


Περπάτησαν εκεί που ήταν θαμμένες - Γι' αυτό δεν έβρισκαν τις σορούς των δύο γυναικών


Θυμίζουμε ότι οι Αρχές, από την πρώτη κιόλας στιγμή που έφτασαν στα ίχνη του 32χρονου και τον θεώρησαν ύποπτο για την εξαφάνιση των δύο γυναικών, διενήργησαν πολλές έρευνες στο εξοχικό, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να εντοπίσουν τις σορούς.

Ποιος είναι ο 32χρονος Σύρος

Ένας οικογενειάρχης, ο οποίος διαμένει χρόνια στην Κύπρο και είναι μάλιστα νυμφευμένος με Ελληνοκύπρια, φαίνεται ότι θα περάσει τα περισσότερα χρόνια της υπόλοιπης ζωής του πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Ο 32χρονος που είναι και πατέρας δύο παιδιών, ομολόγησε το έγκλημα και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίκημα του διπλού φόνου εκ προμελέτης.

Ο δράστης, που διέμενε στη Λεμεσό, ασχολείτο με οικοδομικές και άλλες εργασίες. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε τα κλειδιά από το εξοχικό στον Κάτω Αμίαντο, το οποίο δεν του άνηκε, αλλά εκτελούσε εργασίες σε αυτό. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού φαίνεται να μην γνώριζε για το έγκλημα ενώ ο 32χρονος εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι είχε στη κατοχή του τα κλειδιά του εν λόγω σπιτιού, γι’ αυτό και το επισκέφθηκε με τις δύο γυναίκες, όπου μάλιστα και διανυκτέρευσαν.

Ήταν κυνηγός - Η κατάθεση της γυναίκας του

Δύο κυνηγετικά όπλα εντοπίστηκαν στο σπίτι του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου ενώ οι Αρχές, από τις έρευνες που έκαναν στην εξοχική κατοικία, βρήκαν δύο χρησιμοποιημένα φυσίγγια κοντά σε κάδο σκουπιδιών. Τα όπλα στάλθηκαν για βαλλιστικές εξετάσεις, ενώ για εξειδικευμένες εξετάσεις στάλθηκαν και τα φυσίγγια. Η Ελληνοκύπρια σύζυγος του 32χρονου, σε κατάθεσή της, αναφερόμενη στα δύο κυνηγετικά όπλα, είπε ότι ο άντρας της είναι κυνηγός.

Πάντως, το χόμπι του φαίνεται να ήταν μοιραίο, αφού με το ένα από τα κυνηγετικά του όπλα, σημάδεψε και πυροβόλησε εναντίον των δύο γυναικών, οι οποίες έπεσαν νεκρές μέσα στο εξοχικό.

Όπως ο ίδιος ομολόγησε στην κατάθεσή του, αφότου διανυκτέρευσαν με τις δύο γυναίκες στο σπίτι, αυτός ξύπνησε και πήγε κυνήγι, όταν επέστεψε όμως, άκουσε τις δύο γυναίκες να συνομιλούν και θεώρησε ότι τον κοροϊδεύαν. Τότε, όπως ισχυρίστηκε, θόλωσε και πάτησε την σκανδάλη.

Πότε γνώρισε τις δύο γυναίκες

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν, στις 16 Νοεμβρίου, με τον δράστη ο οποίος τις μετέφερε στην εξοχική κατοικία στον Κάτω Αμίαντο εκεί όπου σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο ίδιος, οι τρεις τους πέρασαν το βράδυ μαζί.

Η γνωριμία των τριών έγινε πρόσφατα, ενώ θυμίζουμε ότι η Mariia Gazibagandova 33 ετών από τη Δημοκρατία του Νταγκεστάν και η Khaiat Alraeesi 43 ετών από τη Συρία σύμφωνα με μαρτυρία φιλικού τους προσώπου, είχαν έρθει για διακοπές στο νησί μας.

Το εν λόγω φιλικό πρόσωπο των δύο γυναικών, ήταν αυτό που στις 19 Νοεμβρίου ενημέρωσε τις Αρχές για την εξαφάνισή τους, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τον 32χρονο που τις είχε παραλάβει από τον χώρο διαμονής τους, ούτε τι σχέση είχαν μαζί του.

*Οι δύο άτυχες γυναίκες σε φωτογραφία που δόθηκε στην δημοσιότητα από την Αστυνομία κατά την εξαφάνισή τους

Άλλα έλεγε ο δράστης και άλλα έδειχνε το κινητό του

Την Παρασκευή (3/12) ο 32χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου όπως ακούστηκε εντός της αίθουσας από τον ανακριτή της υπόθεσης, άλλαζε συνέχεια τις καταθέσεις του, ωστόσο, αυτές καταρρίπτονταν σαν χάρτινοι πύργοι αφού δεν συνδέονταν με τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές, αλλά και από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα τα οποία διέψευδαν κάθε σενάριο του δράστη. 

*Αυτό είναι το σημείο που έθαψε τις δύο γυναίκες ο 32χρονος

Ψάχνει τρια πρόσωπα για κατάθεση η Αστυνομία

Το έγκλημα, από πλευράς Αστυνομίας θεωρείται εξιχνιασμένο, ωστόσο λείπουν κομμάτια από το παζλ.

Όπως έγινε γνωστό, οι Αρχές, μετά την ομολογία του 32χρονου αναζητούν δύο πρόσωπα, που σύμφωνα με τον ίδιο τον βοήθησαν να σκάψει το σημείο όπου εν τέλει έθαψε τις δύο γυναίκες. Τα εν λόγω πρόσωπα, όπως υποστήριξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης, δεν γνώριζαν για το έγκλημα, ούτε και τον ίδιο. Όπως είπε, τους βρήκε σε σημείο όπου συχνάζουν αλλοδαποί στη Λεμεσό και τους ζήτησε να τον βοηθήσουν πληρώνοντάς τους και χωρίς να τους εξηγήσει τον λόγο που ήθελε τον λάκκο.

Επίσης, αναζητείται ένα πρόσωπο που φαίνεται σε υλικό από κλειστά κυκλώματα της περιοχής κοντά στο εξοχικό, να επιβαίνει στο αυτοκίνητο του δράστη, λίγη ώρα μετά την διάπραξη του εγκλήματος. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση