ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σοκ με το διπλό φονικό - Πάει δικαστήριο ο 32χρονος

Οι σοροί των άτυχων γυναικών εντοπίστηκαν χθες, μετά τις υποδείξεις του

ΚΥΠΕ

Με το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης των δυο γυναικών, ηλικίας 33 και 43 χρόνων, οδηγείται σήμερα στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού ο 32χρονος Σύρος, ο οποίος ομολόγησε τη διάπραξη του εγκλήματος και υπέδειξε το χώρο όπου έθαψε τα θύματα.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο συνεχίζει τη διερεύνηση που ξεκίνησαν αρχικά οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, οι οποίοι έψαχναν τα ίχνη της Mariia Gazibagandova και της Khaiat Alraeesi, από τις 19 Νοεμβρίου.Ο ύποπτος, που κλήθηκε για ανάκριση στις 25 Νοεμβρίου και συνελήφθη στις 26 Νοεμβρίου, για υπόθεση απαγωγής και αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό του, αρνείτο εμπλοκή μέχρι και προχθές Σάββατο, οπόταν ομολόγησε τη διάπραξη του διπλού εγκλήματος.

Οι σοροί των άτυχων γυναικών εντοπίστηκαν χθες, μετά τις υποδείξεις του, στην αυλή εξοχικής κατοικίας στην περιοχή του Κάτω Αμιάντου και σήμερα το πρωί αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστές στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου μεταφέρθηκαν.

Ο 32χρονος συνελήφθη εκ νέου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, και τέθηκε υπό κράτηση, αυτή τη φορά για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και το πρωί οδηγείται στο επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναζητούνται κάποια πρόσωπα, που σύμφωνα με ισχυρισμούς του, τον βοήθησαν να σκάψει το έδαφος όπου έθαψε τις δυο γυναίκες, χωρίς ωστόσο αυτά να γνωρίζουν τις πραγματικές του προθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση