ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαρρήξεις σε εκκλησάκι: «Έδωσε» τη σύζυγό του ο 28χρονος

Δεύτερη σύλληψη

ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 28χρονης για την υπόθεση διαρρήξεων και κλοπών από το ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου πρόκειται για τη δεύτερη σύλληψη σε σχέση με την υπόθεση, αφού ήδη τελεί υπό πενθήμερη κράτηση ο σύζυγος της 28χρονης επίσης 28 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 17 Μαρτίου, στις 14:45 η Αστυνομία Πάφου έλαβε πληροφορία ότι στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην Γεροσκήπου υπήρχε ύποπτο πρόσωπο που τις προάλες είχε εντοπιστεί από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης να κλέβει από την εκκλησία. Συγκεκριμένα διαπίστωσαν από κλειστό κύκλωμα ότι στις 12 Μαρτίου εισήλθαν ένας άντρας και μια γυναίκα στο ξωκλήσι οι οποίοι φέρεται να απέσπασαν από το παγκάρι της εκκλησίας το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ σε μετρητά καθώς και μια χρυσή καδένα με σταυρό.

Επίσης στις 15 Μαρτίου τα δύο πρόσωπα φέρεται και πάλι εισήλθαν στο εκκλησάκι και να απέσπασαν 50 ευρώ σε μετρητά. Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 28χρονου ο οποίος ομολόγησε την διάπραξη των δύο διαρρήξεων.

Ανακρινόμενος ο 28χρονος ανέφερε πως τις διαρρήξεις και τις κλοπές από την εκκλησία τις διέπραξε μαζί με την σύζυγο του. Ο 28χρονος τελεί υπό πενθήμερη κράτηση ενώ ακολούθησε η σύλληψη και της συζύγου του η οποία τελεί υπό τετραήμερη κράτηση.

Πέραν των διαρρήξεων της εκκλησίας το ζεύγος ομολόγησε και κλοπές που διέπραξαν σε πολυκατάστημα.

Οι εξετάσεις για τις υποθέσεις συνεχίζονται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X