ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αστυνομία: «Υπάρχουν στοιχεία για τις κλήσεις στον κ. Γκιώνη»

Τι ανέφερε στο 24News ο κ.Ανδρέου

24news team

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη. 

Μάλιστα στην υπόθεση έχει εμπλακεί και η Κύπρος, μετά από αναφορές του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, ο οποίος με αναρτήσεις του στη σελίδα του στο Instagram έκανε λόγο για έναν Κύπριο επιχειρηματία ο οποίος φέρεται να συνεργάζεται με κύκλωμα μαστροπείας στην Ελλάδα, στέλνοντας κοπέλες, κυρίως αλλοδαπές.

Ο ίδιος, ισχυρίστηκε ακόμη πως κατέχει μαρτυρίες από αρκετές κοπέλες που φέρονται να είχαν πάει σε πάρτι και είχαν παρόμοια εμπειρία όπως η 24χρονη Γεωργία, που ναρκώθηκε και βιάστηκε ομαδικά.


 Σπάει τη σιωπή του ο Λεβέντης - «Ό,τι έγινε ήταν με την απόλυτη συναίνεσή της»


 Ωστόσο, ο γνωστός ακτιβιστής αργότερα φαίνεται πως έκανε δεύτερες σκέψεις για να δώσει στοιχεία στις κυπριακές Αρχές, όσον αφορά εμπλεκόμενα πρόσωπα από το νησί μας, στο κύκλωμα μαστροπείας που φέρεται να δρα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, η Κυπριακή Αστυνομία προσπαθεί από το πρωί της Πέμπτης (20/1) να επικοινωνήσει με τον ακτιβιστή, ώστε να λάβει στοιχεία και ενημέρωση για όλα όσα σχετίζονται με την Κύπρο, ωστόσο, το τηλέφωνο του Ηλία Γκιώνη, είναι κλειστό.

Μάλιστα, με αφορμή τα πιο πάνω, η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, κο. Χρίστο Ανδρέου, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν έγινε μέχρι στιγμής κατορθωτή η επικοινωνία των δικών μας Αρχών, μαζί με τον Ηλία Γκιώνη.

Μιλώντας σε ελληνική ιστοσελίδα το απόγευμα της Πέμπτης (20/1), ο δικηγόρος του κ. Γκιώνη, Γεώργιος Ζήσης, δήλωσε πως ο πελάτης του δέχεται απειλές για τη ζωή του, ενώ υποστήριξε πως δεν έχουν λάβει καμμία κλήση από τις Αρχές της Κύπρου.


 Διαψεύδει την κυπριακή αστυνομία ο Γκιώνης - Δέχεται απειλές για τη ζωή του


Σε επικοινωνία που είχαμε μετά το δημοσίευμα, με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας κο. Χρίστο Ανδρέου, μας αναφέρθηκε πως η κυπριακή αστυνομία προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Γκιώνη, χωρίς αποτέλεσμα.

Σε δηλώσεις του στο 24News, ο κ.Ανδρέου ανέφερε πως ο Διευθυντής του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος, προσπάθησε αρκετές φορές να επικοινωνήσει με τον κ.Γκιώνη και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αμφισβητείται αυτό. Μάλιστα, όπως δήλωσε, σε δύο από τις πολλές κλήσεις που έκανε στον κ.Γκιώνη, ο Διευθυντής του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος, άφησε και φωνητικά μηνύματα στον κ.Γκιώνη, αφήνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας του χωρίς ωστόσο να υπάρξει ανταπόκριση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X