ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαψεύδει την κυπριακή αστυνομία ο Γκιώνης - Δέχεται απειλές για τη ζωή του

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο γνωστός ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, ο οποίος με τις αναρτήσεις του, έφερε στο φώς της δημοσιότητας την καταγγελία της 24χρονης για βιασμό.


 Κλειστά τα τηλέφωνα του Γκιώνη - «Μου είπαν να μην στείλω Κύπρο, έχουν παντού δικούς τους»


Ο δικηγόρος του Γεώργιος Ζήσης μίλησε στο iefimerida.gr για τα απειλιτικά μηνύματα που δέχεται: «Ασφαλώς και δέχεται απειλές ο Ηλίας Γκίωνης. Όχι μόνο υβριστικά σχόλια αλλά και απειλές για τη ζωή του. Ευτυχώς εμείς έχουμε κρατήσει όλο το απειλητικό υλικό, είτε στο mail, είτε στο facebook, είτε στο instagram και επιφυλασόμαστε να κινηθούμε αρμοδίως εντός των επομένων ημερών. Απειλές τόσο για τη ζωή του όσο και υβριστικά σχόλια. Από την πρώτη στιγμή και πριν κάνει οποιαδήποτε ενέργεια ζήτησε τη νομική μου συμβουλή. Σαφώς και τον προειδοποίησα για τους κινδύνους που διατρέχει και για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Τόσο σε νομικό επίπεδο για πιθανές μηνύσεις αλλά και για την σωματική του ακεραιότητα. Εκείνος ήταν αποφασισμένος να βγει και να πει την αλήθεια όπως κάνει πάντα. Οπότε δεν μπορούσα ούτε να τον αποτρέψω, ούτε να τον παροτρύνω».

Κύμα συμπαράστασης στον Ηλία Γκιώνη

Από την άλλη πλευρά όπως επισημαίνει ο δικηγόρος του Ηλία Γκιώνη ένα μεγάλο διαδικτυακό κύμα συμπαράστασης βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Γιώργος Ζήσης αναφέρει: «Ασφαλώς και υπάρχει ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης στον Ηλία Γκιώνη. Κάτι που είναι πολύ συγκινητικό πραγματικά».


 «Υπήρχαν Κύπριοι στο πάρτι και κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο»


Δεν έχουμε λάβει κλήσεις από την Κύπρο

Σήμερα έγινε γνωστό ότι οι αρχές τις Κύπρου προσπαθούν να εντοπίσουν τον Ηλία Γκίωνη στο πλαίσιο διερεύνησης των καταγγελιών ότι στην ομάδα που διοργάνωνε αυτού του είδους τα πάρτυ συμμετείχαν και γνωστά ονόματα της Μεγαλονήσου. Ο Γιώργος Ζήσης ξεκαθαρίζει:

«Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Το διαψεύδουμε. Δεν μας έχει καλέσει κανείς. Εξ όσων γνωρίζω δεν έχει επικοινωνήσει καμία από τις αρμόδιες αρχές της Κύπρου ούτε με τον Ηλία Γκιώνη, ούτε με εμένα τον πληρεξούσιο δικηγόρο του».

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση