ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν τους προλάβαινε η αστυνομία στην Πάφο

Τόσους έγραψαν μέσα σε ένα 24ωρο στην Πάφο

ΚΥΠΕ

Σε εξήντα καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις προχώρησε το τελευταίο εικοσιτετράωρο η Αστυνομία στην Πάφο, μεταξύ των οποίων δέκα για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και δύο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 16:45 της Δευτέρας μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στην Γεροσκήπου αυτοκίνητο που οδηγείτο από 48χρονο, ο οποίος σε προκαταρκτική εξέταση νάρκοτεστ που υποβλήθηκε εντοπίστηκε θετικός.

Σε δεύτερη περίπτωση στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στο δρόμο Έμπας – Τάλας όχημα που οδηγείτο από 45χρονο, ο οποίος επίσης είχε θετική ένδειξη σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε.

Στις δύο περιπτώσεις επιπρόσθετα λήφθηκαν δείγματα για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως εντός 24ωρου στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων έγιναν 60 τροχαίες καταγγελίες στην Πάφο, εκ των οποίων οι 10 αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και οι δύο οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Οι υπόλοιπες συνέχισε, αφορούν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου κάλεσε ακολούθως τους οδηγούς που βρίσκονται στο τιμόνι να μην πίνουν αλκοόλ. Επεσήμανε ακόμη πως η Αστυνομία Πάφου θα συνεχίσει εντατικά τους ελέγχους για εντοπισμό οδηγών οι οποίοι παρανομούν στους κανονισμούς του Περί Τροχαίας Νόμου.

Ιδιαίτερη έμφαση, πρόσθεσε, δίδεται στους οδηγούς που οδηγούν, είτε υπό την επήρεια αλκοόλης, είτε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και οι οποίοι, όπως είπε, αποτελούν δημόσιο κίνδυνο αφού δεν φέρουν πλήρως τις αισθήσεις τους και είναι επιρρεπείς στην πρόκληση τροχαίας οδικής σύγκρουσης, αλλά και στο να επιφέρουν σωματικές βλάβες σε άλλα πρόσωπα που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X