ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν προκύπτουν στοιχεία για εμπλοκή Κυπρίων σε κύκλωμα μαστροπείας

Θα στείλει στοιχεία ο Γκιώνης

24news team

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη σε Ελλάδα και Κύπρο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

*Τι έδειξε η ανάλυση DNA στην υπόθεση βιασμού της Γεωργίας - Τα ευρήματα

Τεράστιες διαστάσεις πήραν και στο νησί μας οι προεκτάσεις της εν λόγω υπόθεσης αφού ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, έκανε λόγο για ένα Κύπριο επιχειρηματία ο οποίος φέρεται να συνεργάζεται με κύκλωμα μαστροπείας στην Ελλάδα, στέλνοντας κοπέλες, κυρίως αλλοδαπές.

Δεν προκύπτουν στοιχεία για εμπλοκή Κύπριων

Σε επικοινωνία που είχαν το Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, οι Ηγεσίες της Αστυνομίας Κύπρου και της Ελληνικής Αστυνομίας, για ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, που διερευνά η Ελληνική Αστυνομία και σε σχέση με πληροφορίες και αναφορές ότι κύκλωμα που ενδεχομένως σχετίζεται και με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, δρα στην Κύπρο και στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας προς την Ηγεσία της Αστυνομίας Κύπρου, από τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές της Ελλάδας, δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία ή μαρτυρία για οποιαδήποτε δράση προσώπων από την Κύπρο που να σχετίζεται με οποιοδήποτε κύκλωμα βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Θα στείλει στοιχεία ο Γκιώνης

Θυμίζουμε ότι ο Γκιώνης, ισχυρίζεται πως κατέχει μαρτυρίες από αρκετές κοπέλες που φέρονται να είχαν πάει σε πάρτι και να είχαν παρόμοια εμπειρία όπως η 24χρονη Γεωργία.

Ο Ηλίας Γκιώνης, σε επικοινωνία με τις κυπριακές Αρχές και συγκεκριμένα με το Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος, την Παρασκευή (21/1) φέρεται να υποσχέθηκε πως θα αποστείλει συγκεκριμένη επιστολή, με στοιχεία για να γίνει έρευνα.

Αναφορές του δικηγόρου στην Κύπρο

«Υπήρχαν Κύπριοι στο εν λόγω πάρτι και, επίσης, υπήρχαν κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο. Δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα, είναι διεθνή» αυτό ανάφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος έχει κληθεί να ενισχύσει νομικά την 24χρονη η οποία κατήγγειλε βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τα στοιχεία που προέκυψαν από την Κύπρο.

«Το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις» σημείωσε επίσης ο κος. Διαλυνάς, προσθέτοντας πως πρόκειται για κύκλωμα μαστροπείας και ναρκωτικών.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X