ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν λέει να φτιάξει ο καιρός - Αναμένονται κι άλλες βροχές

Η πρόγνωση του Τμ. Μετεωρολογίας

 

Η σχετικά ψυχρή αέρια µάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά, ενώ σχετικά θερµή αέρια µάζα αναµένεται την Τρίτη. Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη.

Το Σάββατο (21/3) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα, αλλά νωρίς το πρωί, στο ανατολικό κοµµάτι του νησιού, αναµένονται µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά, στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και σταδιακά, στα προσήνεµα, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά, στα ανατολικά, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, στα ορεινά, θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή (22/3) ο καιρός θα κυρίως αίθριος, αλλά από το απόγευµα θα παρατηρηθούν σταδιακά αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις.

Τη ∆ευτέρα (23/3), περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε αυξηµένες, κυρίως µέσες, νεφώσεις, που το απόγευµα πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές.

Την Τρίτη (24/3) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις το απόγευµα, στα ορεινά.

Την Κυριακή η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ τη ∆ευτέρα δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή. Την Τρίτη αναµένεται άνοδος της θερµοκρασίας, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος των χιονιών στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 1 εκατοστό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X