ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δάγκωμα δάκτυλου - Λεμεσός: Αποκαλύψεις για το νηπιαγωγείο

Τι συνέβη πριν τον διαπληκτισμό μεταξύ εργαζόμενης και εργοδότη

Για το περίεργο περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε νηπιαγωγείο στη Λεμεσό, οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι Αρχές, φαίνεται μέσα από τις εξετάσεις που διενήργησαν, να διαπίστωσαν την αιτία που προκάλεσε τον διαπληκτισμό μεταξύ της 17χρονης εργαζόμενης με τον 52χρονο εργοδότη της.

Το περιστατικό:

Μετά από επίπληξη που δέχθηκε 17χρονη, από τον σύζυγο της ιδιοκτήτριας του νηπιαγωγείου όπου εργαζόταν στην Λεμεσό, αυτή φέρεται να του δάγκωσε το παράμεσο δάκτυλο.

Μάλιστα, ο 52χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δάκτυλο.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, ο 52χρονος έκανε παρατήρηση στην νεαρή, για συμβάν που είχε προηγηθεί και μάλιστα της είπε να αποχωρήσει από το μέρος.

Ωστόσο αυτή, φαίνεται να θύμωσε και εξοργισμένη τον δάγκωσε.

Η 17χρονη συνελήφθη για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, ενώ ανακρινόμενη φέρεται να έδωσε τους δικούς της ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Τι είχε προηγηθεί:

Πριν τον διαπληκτισμό των δύο προσώπων, διαπιστώθηκε ότι από το νηπιαγωγείο έλειπαν δύο παιδάκια, ηλικίας 3 και 4 ετών. Αυτό μάλιστα, διαπιστώθηκε, όταν η μητέρα του ενός εκ των δύο παιδιών, πήγε το μεσημέρι να το παραλάβει, αλλά το τέκνο της δεν ήταν στον χώρο. Προηγουμένως φαίνεται να μην έγινε αντιληπτή η απουσία των δύο παιδιών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο παιδάκια, εντόπισε γυναίκα - η οποία ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές - σε απόσταση ενάμιση χιλιομέτρου από το νηπιαγωγείο.

Παράνομη η εργοδότηση της 17χρονης στο νηπιαγωγείο:

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το 24news, με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων, κα. Λαύρα Ηρακλέους, μας ανάφερε ότι, όπως έχει επιβεβαιωθεί, η νεαρή είχε προσληφθεί παράνομα στο νηπιαγωγείο και δεν είχε καμία σχέση με το επάγγελμα.

Δηλαδή, δεν πέρασε από διαδικασίες πανεπιστημίου (σπουδές). Μάλιστα η κα. Ηρακλέους σχολίασε ότι πιθανότατα να την προσέλαβαν επειδή ναι μεν θα την πλήρωναν, αλλά όχι με το ποσό που θα έπρεπε.

«Καμπανάκι» για όλους το περιστατικό:

Η κα. Ηρακλέους, σχολίασε επίσης ότι το περιστατικό πρέπει να αφυπνίσει όλους τους εμπλεκόμενους και το χαρακτήρισε ως ανεπίτρεπτο και καταδικαστέο.

Αναφέρθηκε ακόμη στο βασικό χαρακτηριστικό των παιδιών, ότι δηλαδή αυτά, είναι απρόβλεπτα και έθεσε μάλιστα το ερώτημα: Πώς αυτά τα δύο παιδιά, κατάφεραν να βρουν πρόσβαση στον δρόμο και μάλιστα να εγκαταλείψουν τον χώρο.

«Θα μπορούσε να συμβούν τα χειρότερα, ευτυχώς δεν έπαθαν κάτι. Φαίνεται ότι στον χώρο, δεν έγινε η ανάλογη εκτίμηση κινδύνου» σημείωσε.

Πάντως, το νηπιαγωγείο, αξίζει να αναφερθεί ότι είναι εγκεκριμένο από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας.

Μήνυμα και για τους γονείς:

Η κα. Ηρακλέους κλείνοντας, θέλησε να κρούσει τον κώδωνα και στους γονείς.

«Πρέπει να ρωτούν οι γονείς εάν το νηπιαγωγείο που θα πάρουν τα παιδιά τους είναι εγκεκριμένο, πρέπει να ρωτούν επίσης για τους υπαλλήλους και τις σπουδές τους. Αυτό πολλές φορές δεν γίνεται και όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, είναι με την ‘ανοχή’ των γονέων», είπε.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X