ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές, σκόνη και πτώση θερμοκρασίας

Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σταδιακά από την Πέμπτη, στην ατμόσφαιρα κατά διαστήματα θα αιωρείται σκόνη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι, δεν αποκλείεται να δώσουν σύντομη μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Το απόγευμα, θα παρατηρούνται και παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, ωστόσο αρχικά στα νοτιοδυτικά παράλια θα πνέουν μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Την Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως μέσες νεφώσεις, με ενδεχόμενο μεμονωμένων, κυρίως ελαφρών, βροχών. Το Σάββατο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Παρασκευή, για να παραμείνει κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή. Το Σάββατο αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 33°C 16°C 43%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 29°C 18°C 49%
Λεμεσός: 28°C 17°C 65%
Αεροδρόμιο Πάφου: 27°C 18°C 67%
Φρέναρος: 28°C 18°C 59%
Πρόδρομος: 21°C 12°C 94%
Πόλις Χρυσοχούς: 26°C 17°C 70%

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X