ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρετανικά ΜΜΕ: «Θα ερχόταν στο δωμάτιο για όργιο»

Φωτογραφίες δείχνουν την 19χρονη να κάθεται στα πόδια του ενός και να ποζάρει και με άλλον

Μετά το όργιο δημοσιευμάτων από τα ισραηλινά ΜΜΕ, σε σχέση με την αθωότητα των δώδεκα εφήβων οι οποίοι θεωρήθηκαν ύποπτοι για τον «ομαδικό βιασμό» 19χρονης Βρετανίδας στην Αγία Νάπα, ήρθε η σειρά των βρετανικών να περάσουν στην αντεπίθεση με δημοσιεύματα, σε μια προσπάθεια προβολής της θέσης της άλλης πλευράς. Σε ρεπορτάζ της «The Sun» αναφέρεται η «στροφή» ενός εκ των Ισραηλινών και τα ύποπτα τραύματα στην πλάτη δύο εκ των πρώην υπόπτων.

Η βρετανική ιστοσελίδα επικαλείται ιατρικές αναφορές, οι οποίες λένε πως στο στήθος και στην πλάτη δύο εκ των Ισραηλινών εφήβων, εντοπίστηκαν μώλωπες και γρατζουνιές, τα οποία μοιάζουν σαν να προκλήθηκαν από καβγά. Οι ίδιοι, όπως είχε δημοσιευτεί και στο πρόσφατο παρελθόν, ανέφεραν ότι είχαν δεχθεί επίθεση από φίλους της 19χρονης στο ξενοδοχείο, με τον ιδιοκτήτη του υποστατικού, ωστόσο, να λέει πως κανένας καβγάς δεν έγινε στους χώρους του.

Μια άλλη πτυχή του θέματος, σύμφωνα πάντα με το ίδιο μέσο ενημέρωσης, είναι η αλλαγή της στάσης του τέως βασικού υπόπτου στην υπόθεση. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο νεαρός Ισραηλινός άλλαξε την ιστορία, ενώ άλλος εκ των εφήβων είπε ότι συναντήθηκε με πέντε φίλους του, προς το δωμάτιο, περίπου μισή ώρα πριν από τον υποτιθέμενο ομαδικό βιασμό.

Σε σχέση με τον πρώτο πρώην ύποπτο, όπως γράφεται στην «The Sun», σε ερώτηση σχετικά με το ποια ήταν τα πλάνα τους, φέρεται να απάντησε ότι «το κορίτσι θα ερχόταν στο δωμάτιο για ένα όργιο». Μάλιστα, τέσσερις από τους νεαρούς γέλασαν και ο πρώτος φέρεται να πρόσθεσε ότι «όλοι θα κάνουν σεξ μαζί της».

Τέλος, η ίδια πηγή αναφέρει ότι, φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν από τον υποτιθέμενο ομαδικό βιασμό, δείχνουν την 19χρονη να κάθεται στην αγκαλιά ενός εκ των Ισραηλινών και να ποζάρει με ακόμα έναν, κατά την διάρκεια μιας βραδινής τους εξόδου.  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X