ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βρετανία: Οικογένεια Κυπρίων στο κελί για φρικτή δολοφονία

Συνελήφθησαν πέντε, οι τρείς με κυπριακή καταγωγή

24news team

Πέντε άτομα συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του Loeike Guei που διαπράχθηκε στο Λονδίνο, μεταξύ αυτών δύο άνδρες και μια γυναίκα Κυπριακής καταγωγής. 

Η τοπική Αστυνομία, μετά από πληροφορία στις 17 Σεπτεμβρίου ότι ένας άνδρας πυρπολήθηκε έφτασε σε σπίτι στο Λονδίνο, όπου και τον εντόπισε. Ωστόσο, από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι η αιτία θανάτου του 23χρονου ήταν ένα τραύμα στο κεφάλι.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν οι τρεις Κύπριακής καταγωγής και οι άλλοι δύο, είναι αυτή της ανθρωποκτονίας για τον θάνατο της 23χρονης Loeike από το Thornton Heath.

Οι πρώτες συλλήψεις

- Ο Ραφαήλ Κοκκίνου, 33 ετών (16.08.87) συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση από το Δικαστήριο του Wimbledon την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.

- Ο Aaron Williams, 28 ετών (25.07.92), κατηγορήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου για δολοφονία και κατοχή επιθετικού όπλου. Εμφανίστηκε στο Δικαστήριο του Wimbledon, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

- Ο Joseph Κόκκινου 30 ετών (10.11.89) τέθηκε υπό κράτηση από το Δικαστήριο του Wimbledon την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου.

Άλλες δύο συλλήψεις αργότερα

-Ο Michael Brain, 27 ετών, συνελήφθη και κατηγορήθηκε στις 22 Οκτωβρίου.

- Η Sophia Κόκκινου, 69 ετών, συνελήφθη και κατηγορήθηκε στις 22 Οκτωβρίου

Πηγές: parikiaki.comyourlocalguardian.co.uk

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news team

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Εικόνα αρχείου

Τα νέα σημεία για τα rapid test

Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς ...
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ