ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βγήκε στους δρόμους η Αστυνομία - Ποιους «έγραψε»

Οι έλεγχοι που πραγματοποίησαν

Τροχονομικούς ελέγχους για την καταλληλότητα φορτηγών, λεωφορείων και άλλων βαρέων οχημάτων, πραγματοποίησαν σήμερα σε περιοχές της Λεμεσού και της Λάρνακας, μέλη της Αστυνομίας σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής επιχείρησης ελέγχθηκαν συνολικά 65 οχήματα, με τα μέλη της Αστυνομίας και του ΤΟΜ να προβαίνουν σε δώδεκα (12) καταγγελίες και εννέα (9) γραπτές παρατηρήσεις για διάφορες παραβάσεις τροχαίας, ενώ από τους λειτουργούς του ΤΟΜ ανακλήθηκαν οι άδειες κυκλοφορίας και πιστοποιητικών καταλληλότητας τεσσάρων φορτηγών οχημάτων.

Μεταξύ άλλων παραβάσεων, διαπιστώθηκαν πέντε (5) παραβάσεις σχετικές με τη χρήση ταχογράφου, το πιστοποιητικό καταλληλότητας – ΜΟΤ δύο (2) βαρέων οχημάτων είχε λήξει, δύο (2) βαρέα οχήματα έφεραν φθαρμένα ελαστικά, ενώ μία (1) ρυμουλκούμενη καρότσα φορτηγού δεν έφερε πινακίδα εγγραφής.

Η επιχείρηση ελέγχων πραγματοποιήθηκε στις περιοχές Παρεκκλησιάς και Κοφίνου, από μέλη του Τμήματος Τροχαίας, του Αρχηγείου Αστυνομίας, εξειδικευμένα στον τομέα τεχνικών και μηχανικών ελέγχων οχημάτων, με στόχο την πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X