ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: Βγήκε για βόλτα ο 14χρονος... οδηγός μαζί με την μητέρα του

Πού τους ανέκοψαν

24news team

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια ελέγχων που έγιναν την Τρίτη (17/5), από μέλη του Ουλαμού Μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, ανέκοψαν όχημα σε δρόμο στην περιοχή του Ύψωνα όπου διαπίστωσαν πώς πίσω από το τιμόνι καθόταν ένας 14χρονος.

Το πιο αξιοπερίεργο της όλης υπόθεσης είναι πως συνοδηγός ήταν ακόμη ένας ανήλικος ηλικίας 14 ετών ενώ στο πίσω κάθισμα επέβαινε η μητέρα του 14χρονου - «οδηγού».

Όπως μας αναφέρθηκε από αστυνομική πηγή, τα μέλη της αστυνομικής δύναμης με το που είδαν την σωματική διάπλαση του οδηγού, τον ανέκοψαν για έλεγχο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν το όχημα, η μητέρα του 14χρονου ανέφερε πώς βγήκαν για βόλτα στην γειτονιά, αφού η οικία τους βρίσκεται πλησίον του δρόμου στο οποίο ανακόπηκαν.

Θυμίζουμε πώς οι τρεις τους οδηγήθηκαν στα γραφεία του Τμήματος Τροχαίας για διερεύνηση της υπόθεσης παραβάσεων τροχαίας, με την μητέρα του 14χρονου επίσης να αντιμετωπίζει κατηγορίες παραβάσεων τροχαίας, αφού επέτρεψε στον 14χρονο να οδηγεί το όχημα χωρίς αυτός να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X