ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βανδαλισμοί εναντίον Κωστρίκη - Τυχαίο ή όχι το γεγονός;

Σε ποια κατεύθυνση κινούνται οι Αρχές

24news team

Ζημιές από αγνώστους, υπέστη το όχημα του Δρ Λεόντιου Κωστρίκη, ο οποίος είναι μέλος της επιδημιολογικής ομάδας που πλαισιώνει τον Υπουργό Υγείας, στην προσπάθεια αναχαίτισης του κορωνοϊού από την κοινότητα.

Ο Δρ Κωστρίκης, θυμίζουμε ότι και στο παρελθόν δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα από πρόσωπο, σχετικά με τις θέσεις του που αφορούσαν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Πάντως, από τις έρευνες που πραγματοποίησε η Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση βανδαλισμού του οχήματός του από αγνώστους, φαίνεται να εξάγεται το συμπέρασμα ότι ήταν τυχαίο το γεγονός.

Τα συνθήματα που αναγράφηκαν στο όχημα του κ. Κωστρίκη, δεν είχαν να κάνουν με τον κορωνοϊό, ήταν οπαδικά. Σημειώνεται ότι και πλησίον του χώρου όπου έγινε ο βανδαλισμός στο όχημά του, διαπράχθηκε και διάρρηξη σε άλλο σπίτι με τις Αρχές να διερευνούν και το ενδεχόμενο σύνδεσης των δύο υποθέσεων.

Πάντως, η Αστυνομία, συνεχίζει τις εξετάσεις αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Η υπόθεση:

Στόχος αγνώστων έγινε το αυτοκίνητο του Δρ Λεόντιου Κωστρίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι έγραψαν στο αυτοκίνητό του με σπρέι συνθήματα, με τον Δρ Κωστρίκη να ενημερώνει το πρωί της Κυριακής τις αρχές, για το περιστατικό.

Η αστυνομία διερευνά ποιοι βρίσκονται πίσω από τον βανδαλισμό του οχήματός του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X