ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός επιτέθηκε στην 28χρονη - Στη δημοσιότητα το όνομά του

Τον ψάχνουν παντού

24news team

Ταυτοποιήθηκε το πρόσωπο που επιτέθηκε σε 28χρονη στη Λεμεσό στις 14/9/21. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τον 25χρονο Mohammad Alalewi. από τη Συρία.

Συγκεκριμένα, όπως μας είχε ανέφερε αστυνομική πηγή στο 24news, ο δράστης αφού χτύπησε την πόρτα της οικίας, χωρίς καμία δεύτερη σκέψη, επιτέθηκε στην 28χρονη και άρχισε να επιδίδεται σε άσεμνες πράξεις.

Η νεαρή, η οποία έζησε τον απόλυτο τρόμο, ούρλιαζε με αποτέλεσμα ο εν λόγω αναζητούμενος να τραπεί σε φυγή.

Το θύμα της επίθεσης προέβη σε καταγγελία στις Αστυνομικές αρχές, ενώ ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει το άτομο που της επιτέθηκε.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του Mohammad Alalewi, ηλικίας 25 ετών απο τη Συρία, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση άσεμνης επίθεσης, εισόδου σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και άλλα, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 14/9/2021.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X