ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτοί κατέστρεψαν το γήπεδο των 40 εκατομμυρίων - Βίντεο

Επεισόδια στο πρώτο ντέρμπι

24news team

Στο ίδιο έργο θεατές, μια ακόμα φορά την επομένη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα συζητάμε για όλους τους λάθος λόγους… επεισόδια, παρατράγουδα, επικείμενες συλλήψεις, ζημιές.

Στον χθεσινοβραδινό αγώνα μεταξύ ΑΕΛ - Απόλλων στο στάδιο «Αλφαμέγα» για την φάση των «16» του Κυπέλλου οι γνωστοί-άγνωστοι, λίγα λεπτά μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου έκαναν και πάλι τα δικά τους σπάζοντας τις καρέκλες του σταδίου και ρίχνοντάς τες ο ένας του άλλου.

*Φωτογραφία από τα χθεσινά επεισόδια

Οι χούλιγκαν που αυτή την φορά θέλησαν να εκτονωθούν ξεκινώντας καρεκλοπόλεμο έκλεψαν ξανά την παράσταση παρά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που λήφθηκαν από πλευράς αστυνομίας. Να σημειωθεί ότι μέλη της δύναμης επενέβησαν κατευνάζοντας τα πνεύματα και κατορθώνοντας να βάλουν «φρένο» στο ‘’ρεσιτάλ’’ των ανεγκέφαλων.

Δείτε το βίντεο

 

Για τα επεισόδια έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα με σκοπό την διερεύνηση τους. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, «το περιστατικό κατά το οποίο οπαδοί των δύο ομάδων άρχισαν να ρίχνουν καρέκλες στο ημίχρονο του Λεμεσιανού ντέρμπι, έληξε με την παρέμβαση των μελών της Αστυνομίας. Για το επεισόδιο έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, η οποία θα εξετάσει στοιχεία και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, σε μια προσπάθεια εξακρίβωσης της ταυτότητας των προσώπων που συμμετείχαν σε αυτό».

*Φωτογραφία από τα χθεσινά επεισόδια

Το όλο θέμα προκαλεί, τουλάχιστον προβληματισμό, αν αναλογιστεί κανείς πως χθες ήταν το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οπαδοί των οποίων αδημονούσαν να ολοκληρωθεί το στάδιο της πόλης τους. Θα έπρεπε, υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο χθεσινός αγώνας να ήταν γιορτή και όμως αυτοί οι λίγοι δεν άφησαν τους πολλούς να γιορτάσουν. Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός πως ένα γήπεδο που κόστισε περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ, βανδαλίστηκε από αυτούς που θα έπρεπε να το προσέχουν σαν κόρη οφθαλμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση