ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισόδια στο Προεδρικό: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τρεις συλληφθέντες

Συνεχίζονται οι έρευνες

24news team

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών σχετικά με τα παρατράγουδα που έλαβαν χώρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο την Τετάρτη (18/5) κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι αιγοπροβατοτρόφοι.

Οι Αρχές, μέχρι στιγμής συνέλαβαν τρία άτομα, ηλικίας 45, 42 και 55 ετών ενώ τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις, φωτιά, κακόβουλη βλάβη, ανησυχία, ογλαχωγία, παράνομη συνάθροιση και διασάλευση της ειρήνης.

Σημειώνεται πώς και οι τρεις συλληφθέντες, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συλλήψεις για την υπόθεση. 

Θυμίζουμε πως το πρωί της Τετάρτης (18/5), εξοργισμένοι αιγοπροβατοτρόφοι,πραγματοποιήσαν διαμαρτυρία για την μη εφαρμογή προτύπου χαλουμιού ΠΟΠ που δεν τους επιτρέπει να αυξήσουν και τις τιμές του γάλακτος το οποίο πωλούν στους τυροκόμους, έβαλαν φωτιά σε μπάλες σανού ενώ έχυσαν γάλα στο δρόμο.

Οι αιγοπροβατοτρόφοι έκλεισαν το δρόμο με τα οχήματά τους ενώ στάθμευσαν ένα όχημα έξω ακριβώς από την πύλη του Προεδρικού.

Σημειώνεται πώς οι αιγοπροβατοτρόφοι είχαν αποχωρήσει από το Προεδρικό και κατευθύνθηκαν στα φώτα του «Καλησπέρα» προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος αφού έκλεισαν τον δρόμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X