ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχίζει σήμερα η κατασκευή δρόμου στην Πύλα

Τι γράφει η Κίπρις ποστασί

ΚΥΠΕ

Για συμφωνία όσον αφορά την κατασκευή δρόμου Άρσους – Πύλας κάνει λόγο η ιστοσελίδα Κίπρις πιστασί, η οποία γράφει ότι οι εργασίες ξεκινούν σήμερα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται πηγές του «υπουργείου εξωτερικών», η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του δρόμου θα γίνει σήμερα με την τ/κ ιστοσελίδα να σημειώνει ότι ο εν λόγω δρόμος προκάλεσε πολιτική κρίση πριν λίγες μέρες.

Δεν υπάρχει συμφωνία για την Πύλα, δηλώνει ο ΚΕ

Δεν υπάρχει συμφωνία για την Πύλα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα τ/κ ιστοσελίδας στο οποίο αναφέρεται ότι έγινε συμφωνία και οι κατασκευαστικές εργασίες αρχίζουν σήμερα.

Οι διαβουλεύσεις για το θέμα, είπε, συνεχίζονται. «Είμαστε σε επαφή με τα ΗΕ», σημείωσε ο κ. Λετυμπιώτης και επανέλαβε τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι η ε/κ πλευρά δεν θα προχωρήσει σε οποιαδήποτε διευθέτηση που θα αμφισβητεί το καθεστώς της νεκρής ζώνης και θα δημιουργεί οποιοδήποτε στρατιωτικό πλεονέκτημα στις κατοχικές δυνάμεις.

Όταν υπάρξει διευθέτηση, θα γίνει και η ανάλογη ενημέρωση της κοινής γνώμης, πρόσθεσε ο Εκπρόσωπος.

Ερωτηθείς εάν διεξάγονται εργασίες σήμερα εντός της νεκρής ζώνης στην περιοχή, ο κ. Λετυμπιώτη απάντησε, «εξ όσων γνωρίζω όχι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση