ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχηγός για υπόθεση με Αριστοτέλους: «Μένει στα καθήκοντά του»

Παραμένει μέχρι νεωτέρας στα καθήκοντά του ο αξιωματικός που φέρεται να εμπλέκεται

24news team

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Υπουργού Δικαιοσύνης με την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών κα. Άννα Αριστοτέλους μετά το ξέσπασμα σκανδάλου που φέρεται να εμπλέκεται υψηλόβαθμό στέλεχος της Αστυνομίας και βαρυποινίτης, ενώ θυμίζουμε ότι αμέσως μετά συνάντησε και τον Αρχηγό της Αστυνομίας.

Σε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, μεταξύ άλλων η κα. Αριστοτέλους σημείωσε ότι την Δευτέρα πρόκειται να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στον Γενικό Εισαγγελέα για την υπόθεση, ενώ σημείωσε ότι πρόκειται να εξετάσει το ενδεχόμενο να ζητήσει μέτρα για την ασφάλειά της, για τα οποία έλαβε διαβεβαιώσεις από την Υπουργό ότι θα της παρασχεθούν αν χρειαστεί. Επίσης, ανέφερε ότι προτίθεται να ζητήσει να διοριστεί ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής για να διερευνήσει την υπόθεση. Η κα. Αριστοτέλους χαρακτήρισε την υπόθεση ως τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς και πρωτάκουστο για τα κυπριακά δεδομένα. 

Στους λειτουργούς των ΜΜΕ μίλησε και ο Αρχηγός της Αστυνομίας. Μεταξύ των όσων ανέφερε ήταν ότι για την υπόθεση ενημερώθηκαν από τα Μέσα, ενώ για τον αξιωματικό, ανάφερε πως για να τεθεί σε διαθεσιμότητα εναπόκειται στην Υπουργό αλλά εξαρτάται και από την καταγγελία. Όπως εξήγησε, για να τεθεί σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με τους κανονισμούς πρέπει να υπάρχει κάποιος ισχυρισμός - γραπτή καταγγελία, για να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα. Επίσης, ο Αρχηγός ανάφερε ότι ως Αστυνομία, είναι πρόθυμοι να συνδράμουν για την ασφάλειά της κας. Αριστοτέλους. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X