ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απτόητος ο υβριστής παρά την κατακραυγή - «Αν με ψάχνει κανένας να έρθει...»

Νέες αναρτήσεις που προκαλούν

24news team

Η κατακραυγή που προκλήθηκε με την αισχρή ανάρτηση άνδρα, ο οποίος μέσα από το προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καταριέται την οικογένεια του Βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιου Δίπλαρου, φαίνεται να μην τον άγγιξε στο ελάχιστο αφού συνεχίζει να δημοσιεύει πανομοιότυπου τύπου αναρτήσεις, προκαλώντας τόσο τις Αρχές όσο και την κοινή γνώμη.

Ψάχνουν 35χρονο για την αισχρή επίθεση στην οικογένεια Δίπλαρου

Οι αισχρές αναρτήσεις που σόκαραν την Κύπρο

Σόκαρε ολόκληρο το νησί η κατάρα στον Βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ευθύμιο Δίπλαρο, να πεθάνει η γυναίκα και τα παιδιά του.

Η σύζυγος του Βουλευτή Λεμεσού, Αργυρώ Ροτσίδου – Δίπλαρου, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και από τον περασμένο Σεπτέμβριο βρίσκεται για θεραπείες σε κλινική στη Γερμανία, αντιμετωπίζοντας μια δύσκολη δοκιμασία, ενώ ο κος. Δίπλαρος δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της.

Το εν λόγω αποτρόπαιο γεγονός, έφερε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Βουλευτής, μέσω αναρτήσεών του στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24News, εχει ήδη γίνει καταγγελία στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος όπου και θα ακολουθηθούν όλες οι απαιτούμενες διεργασίες για εντοπισμό του άνδρα που ανάρτησε τις υβριστικές δημοσιεύσεις.

Η απάντηση του Ευθύμιου Δίπλαρου στις κατάρες αυτές ήταν απόλυτα αξιοπρεπής, αφού αρκέστηκε στο να ευχηθεί στο άτομο αυτό να είναι καλά. Συγκεκριμένα στη λεζάντα της ανάρτησης ανέφερε:

«Ευχόμαστε στον ..., ο Θεός να τον έχει πάντα καλά, αυτόν και την οικογένειά του. Προσευχόμαστε ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλους όσους, δίνουν την δική τους μάχη με τον καρκίνο και οποιαδήποτε άλλη ασθένεια.. Εμείς συνεχίζουμε τον δικό μας αγώνα. Ευχαριστούμε μεσα από την καρδιά μας, όλο τον κόσμο για τα χιλιάδες συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης που μας δίνουν δύναμη! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ».

ΔΗΣΥ: «Aλητεία του πληκτρολογίου»

Με ανακοίνωση του ο Δημοκρατικός Συναγερμός καταδικάζει τις διαδικτυακές επιθέσεις κατά του Βουλευτή και Αντιπροέδρου του κόμματος κ. Ευθύμιου Δίπλαρου.

Στην ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ αναφέρει, «είναι με αποστροφή που βλέπουμε τις τελευταίες ώρες τον Βουλευτή και Αντιπρόεδρο της παράταξής μας κ. Ευθύμιο Δίπλαρο αλλά και την οικογένειά του να δέχονται μια αήθη, χυδαία, υβριστική επίθεση στα κοινωνικά δίκτυα από συγκεκριμένο χρήστη. Καταδικάζουμε εμφαντικά αυτήν την αλητεία του πληκτρολογίου και τη ρητορική μίσους η οποία δεν πρέπει να έχει καμία θέση όχι μόνο στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και στην κοινωνία την ίδια. Η υπόθεση θα πρέπει το συντομότερο να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση