ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αφήνει το Υπουργείο ο Ιώαννου - «Ξεκούραση...» (vid)

Τι δήλωσε ο Υπουργός Υγείας

24news team

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, αποχωρεί από το Υπουργείο Υγείας, με τον πρόεδρο Αναστασιάδη να προχωρεί σε ανασχηματισμό.


Αυτοί είναι οι Υπουργοί που δεν «κουνιούνται» από την θέση τους


Ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου μιλώντας στον «ΑΝΤ1» και στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» είπε: «θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας όπως πάντοτε, έχω εκφράσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την πρόθεση μου να αποχωρήσω, θεωρώ ότι έχω υλοποιήσει τον βασικότερο όρο-εντολή που μου έχει ανατεθεί, πριν 3.5 χρόνια που δεν ήταν άλλος από την εφαρμογή του ΓεΣΥ», προσθέτοντας «Εδώ και δύο χρόνια λειτουργεί και ανταποκρίνεται στην βασική του αποστολή και θεωρώ πως έφτασε η ώρα να δώσω την σκυτάλη στον επόμενο».

Ο κύριος Ιωάννου μεταξύ άλλων δήλωσε πως ο επόμενος Υπουργός Υγείας είναι απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Σε ερώτηση αν είναι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Αδάμος Αδάμου, στα ονόματα που πρότεινε είπε: «δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω σε κάτι άλλο όσον αφορά αυτό το θέμα».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, Νίκητα Κυριάκου, για το τι θα συμβούλευε τον διάδοχό του απάντησε: «περιμένετε να δούμε ποιος θα είναι» ενώ για το τι θα κάνει μετά την αποχώρησή του είπε: «ξεκούραση, προς το παρών».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση