ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου στην Λεμεσό: Έτσι έδρασαν οι δράστες (pics)

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ο 48χρονος - Ψάχνουν δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου σημειώθηκε στην Λεμεσό, με στόχο 48χρονο Ελληνοκύπριο, αργά το βράδυ της Τετάρτης 31/07.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα που επέβαιναν σε σκούτερ μεγάλου κυβισμού, προσέγγισαν τον 48χρονο, ο οποίος βρισκόταν έξω από την ταβέρνα και μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Τότε, ο συνοδηγός τον πυροβόλησε με πιστόλι έξω από την ταβέρνα της μητέρας του, την οποία διαχειρίζεται ο ίδιος, στον Ύψωνα. Οι δράστες φορούσαν κράνη και τα πρόσωπά τους ήταν πλήρως καλυμμένα από αυτά.

Περαιτέρω πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συνοδηγός επιχείρησε να πυροβολήσει και δεύτερη φορά, ωστόσο το πιστόλι έπαθε εμπλοκή, γι' αυτό αναγκάστηκαν να εξαφανιστούν.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια σε ιδιωτική κλινική για περαιτέρω νοσηλεία. Σύμφωνα με τους ιατρούς φέρει σοβαρό τραύμα στην πλάτη και έτυχε χειρουργικής επέμβασης με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή. 

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό των δραστών.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, η οποία διεξάγει από χθες βράδυ έρευνες για εντοπισμό τεκμηρίων και συλλογή μαρτυριών που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών, ενώ αναμένεται να εξεταστούν τα όποια κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης εντοπιστούν στην περιοχή.

Δηλώσεις Σωτηριάδη - Εξετάζεται σοαβαρά το ενδεχόμενο να είχαν στήσει καρτέρι στο 48χρονο

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 21:30, όταν δυο πρόσωπα που επέβαιναν μοτοσικλέτας μεγάλου κυβισμού, πλησίασαν το θύμα, την ώρα που αυτό είχε βγει από την ταβέρνα και μιλούσε στο κινητό τηλέφωνο.

«Έχουμε μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού τύπου TMax, ουσιαστικά είναι σκούτερ μεγάλο, σκούρου χρώματος, το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής και οι επιβαίνοντες σε αυτό, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουμε εξασφαλίσει, είναι δυο πρόσωπα τα οποία φορούσαν σκούρα ρούχα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κράνη, τα οποία κάλυπταν ολόκληρο το πρόσωπο τους», είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού.
 
Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Σωτηριάδης είπε πως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, οι δράστες να είχαν στήσει καρτέρι στον 48χρονο και να τον ανέμεναν να βγει από το υποστατικό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X