ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - «Γλίτωσε» το θύμα της επίθεσης

Ψάχνουν τα ίχνη του δράστη

Υπόθεση απόπειρας φόνου διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 8.40 χθες βράδυ, ενώ 37χρονος προσπαθούσε να σταθμεύσει στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διαμένει στη Λάρνακα, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών, από άγνωστο πρόσωπο.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν τον 37χρονο να βρίσκεται τραυματισμένος μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Το θύμα της επίθεσης αφότου δέχθηκε τους πυροβολισμούς από τον δράστη, ο οποίος φαίνεται να του είχε στήσει καρτέρι, φώναζε ζητώντας βοήθεια, γείτονες τον εντόπισαν καλώντας την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν δύο πυροβολισμοί στο όχημα και πέντε στο σώμα του θύματος, συγκεκριμένα τραυματίστηκε στο λαιμό, στήθος, γόνατο, δεξί χέρι και γνάθο.

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες ενώ φαίνεται ότι ο δράστης διέφυγε πεζός. Να σημειωθεί ότι ο 37χρονος είναι γνωστός στις αρχές.

Σύμφωνα τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του 37χρονου κρίνεται ως σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Θυμίζουμε ότι μετά την φονική επίθεση που δέχθηκε το θύμα, αρχικά οδηγήθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λάρνακας ενώ στη συνέχεια λόγω της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X