ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοβαρά ο 31χρονος που δέχτηκε πυροβολισμούς

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις

ΚΥΠΕ

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 31χρονος ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς από 34χρονο τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από την οικία του και μετά από νυχτερινή διασκέδαση στο Ψάθι της επαρχίας Πάφου. Ο 31χρονος αποδιασωληνώθηκε και επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, με θύμα άντρα ηλικίας 31 ετών. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 5.30 το πρωί της Κυριακής, ο 31χρονος ο οποίος επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο, είχε σταθμεύσει το όχημά του έξω από την οικία του, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Κατά τον ίδιο χρόνο, έξω από την οικία του 31χρονου, σταμάτησε αυτοκίνητο που οδηγούσε άντρας ηλικίας 34 ετών, ο οποίος με τη χρήση κυνηγετικού όπλου φέρεται να πυροβόλησε τον 31χρονο δύο φορές.

Οικείοι του θύματος, μετά τους πυροβολισμούς, κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη αργότερα βάσει δικαστικού εντάλματος και τελεί υπό οκταήμερη προσωποκράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση