ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου: Ψάχνουν να βρουν την άκρη του νήματος οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες της Αστυνομίας, όσον αφορά την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (27/11) στην Λάρνακα, με θύμα 37χρονο Ελληνοκύπριο.

Στο σημείο, όπου διαπράχθηκε η εγκληματική ενέργεια, υπήρχαν αρκετά υποστατικά και πολυκατοικίες που διαθέτουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης (CCTV), τα οποία η Αστυνομία αναμένεται να αξιολογήσει.

Οι Αρχές, αναζητούν τον δράστη, ο οποίος φέρεται να διέφυγε πεζός από το σημείο, ενώ εικάζεται ότι ίσως να είχε συνεργούς που να τον μετέφεραν από και προς την πολυκατοικία του 37χρονο θύματος.

Σημειώνεται ότι, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, αναμένεται να λάβουν κατάθεση από το θύμα της επίθεσης. 

Όπως έγινε γνωστό, ο 37χρονος τραυματίστηκε σε πέντε σημεία του σώματός του από τους πυροβολισμούς (στο λαιμό, στήθος, γόνατο, δεξί χέρι και γνάθο), ωστόσο παρά το ότι νοσηλεύεται στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας σε σοβαρή κατάσταση, εντούτοις είναι εκτός κινδύνου.

Πυροβολισμοί εντοπίστηκαν και στο όχημα του 37χρονου θύματος.

Το χρονικό της επίθεσης:

Απόπειρα φόνου σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου στην περιοχή κοντά στο λιμάνι της Λάρνακας.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν λίγο μετά τις 20:30 για επεισόδιο με πυροβολισμούς από τους οποίους ένα πρόσωπο τραυματίστηκε.

Ο 37χρονος, θύμα της επίθεσης, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις από γναθοχειρούργο και ιατροδικαστή. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα βρισκόταν εντός του οχήματός του στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου διαμένει και εκεί δέχθηκε τους πυροβολισμούς. 

Το θύμα αφότου πλήγηκε από τους πυροβολισμούς, φαίνεται να έβαλε όπισθεν και να φώναζε ζητώντας βοήθεια. Γείτονες έσπευσαν να τον βοηθήσουν καλώντας Αστυνομία και ασθενοφόρο.

Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες ενώ ο δράστης, που φαίνεται να είχε στήσει καρτέρι στον 37χρονο, διέφυγε πεζός από την σκηνή. Σημειώνεται ότι οι Αρχές εικάζουν ότι ο δράστης πιθανότατα να είχε συνεργούς. 

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, δύο πυροβολισμούς δέχθηκε το όχημα του 37χρονου και ο ίδιος τραυματίστηκε σε πέντε σημεία του σώματός του. Συγκεκριμένα τραυματίστηκε στο λαιμό, στήθος, γόνατο, δεξί χέρι και γνάθο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X