ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου Ορόκλινη – Ενώπιον δικαστηρίου ο 31χρονος

Εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια

ΚΥΠΕ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του, θα οδηγηθεί σήμερα ο άνδρας, ηλικίας 31 ετών, ο οποίος παραδόθηκε χθες βράδυ στην Αστυνομία, αφού καταζητείτο για διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου στην Λάρνακα.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρεται ότι «η φωτογραφία και τα στοιχεία του 31χρονου υπόπτου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, χθες Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του. Προηγήθηκε η έκδοση εντάλματος σύλληψης του 31χρονου, ενώ χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνες στην οικία, στο όχημα στην πατρική του κατοικία και στο υποστατικό όπου εργάζεται».

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια, που παραλήφθηκαν για να αποσταλούν για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «γύρω στις 9.45 το βράδυ της Τετάρτης, ο 31χρονος ύποπτος, ο οποίος δεν είχε μέχρι τότε εντοπιστεί κατά τις έρευνες που έγιναν, παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου και συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης».

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, άγνωστο πρόσωπο έριξε πυροβολισμούς εναντίον τριών προσώπων, δύο αντρών ηλικίας 42 και 40 ετών, και ενός παιδιού, ηλικίας 6 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 42χρονο, συνοδηγό τον 40χρονο και επιβάτη τον 6χρονο.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος, όσο και το εξάχρονο παιδί. Αυτοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί έφερε διαμπερές τραύμα και κάταγμα στο δεξί πόδι και ο 42χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στα πόδια.

Οι δύο τραυματισθέντες συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X