ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου Ορόκλινη: Χειροπέδες σε γνωστό επιχειρηματία

Εξελίξεις στην υπόθεση - Νέο ένταλμα σύλληψης

24news team

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στην Ορόκλινη την Κυριακή (4/12).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Αρχές μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας πέρασαν χειροπέδες και σε 34χρονο επιχειρηματία, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές.

Σημειώνεται ότι η σύλληψη έγινε στην Επαρχία Αμμοχώστου μετά από επιχείρηση των Αρχών. 

Όπως πληροφορούμαστε, οι Αρχές εξέδωσαν νέο ένταλμα σύλληψης εναντίον 35χρονου, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από τις Βρετανικές Βάσεις ενώ γίνονται έρευνες στην επαρχία Αμμοχώστου για τον εντοπισμό του.

Θυμίζουμε πως ο 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτης (7/12), ομολόγησε προφορικά την διάπραξη των αδικημάτων αναφορικά με την υπόθεση της απόπειρας φόνου στην Ορόκλινη ενώ είχε κατονομάσει και δεύτερο πρόσωπο.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο ύποπτος είναι συνωμοσία για διάπραξη φόνου, απόπειρα φόνου, πράξεις που σκοπεύουν βαριά σωματική βλάβη, παράνομη κατοχή οπλισμού και εκρηκτικών υλών, ενώ το dna του συνδέθηκε με την προσωπίδα που εντοπίστηκε κοντά στη σκηνή.

Το χρονικό της απόπειρας φόνου

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, άγνωστο πρόσωπο έριξε πυροβολισμούς εναντίον τριών προσώπων, δύο άντρες ηλικίας 42 και 40 ετών, και ένα παιδί ηλικίας 6 ετών, οι οποίοι βρίσκονταν σε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 42χρονο, συνοδηγό τον 40χρονο και επιβάτη το έξι ετών παιδί.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τόσο ο 42χρονος, όσο και το εξάχρονο παιδί. Αυτοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι το παιδί έφερε διαμπερές τραύμα και κάταγμα στο δεξί πόδι και ο 42χρονος έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και τραύματα στα πόδια. Εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι εκτός κινδύνου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση