ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Απερίγραπτος πόνος» στην κηδεία της 16χρονης - Τι έδειξε η νεκροτομή

Η κηδεία της 16χρονης έγινε το μεσημέρι στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

ΚΥΠΕ

Κάταγμα κρανίου, εγκεφαλική αιμορραγία και εσωτερική κάκωση, που προκλήθηκαν από χτυπήματα με αμβλύ αντικείμενο, είναι τα αίτια θανάτου της 16χρονης Ζεχιέ Χελίν Ρεσσούρ, σύμφωνα με την νεκροτομή που έγινε στη σορό της σήμερα το πρωί.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, η «αστυνομία» ανακοίνωσε ότι συνεχίζει τις έρευνες για το έγκλημα που έχει συνταράξει την τ/κ κοινότητα.

Η κηδεία της 16χρονης έγινε το μεσημέρι στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και «ο πόνος ήταν απερίγραπτος».

Τ/κ ΜΜΕ δημοσιεύουν την ανάρτηση μιας δασκάλας της 16χρονης από το Λύκειο που έγραψε στα ΜΚΔ ότι η Ελίν ήταν μια από τις καλύτερες μαθήτριες. «Η σειρά σου είναι άδεια, έχουμε το δελτίο (βαθμολογίας) σου. Η παρουσία σου θα είναι πάντα μέσα μου, κάπου πέρα ​​από τον χρόνο. Τα όσα πέρασες, τα όσα έζησες θα μείνουν φυλακισμένα στο σώμα σου και θα γίνουν χώμα. Είθε η ψυχή σου να είναι ελεύθερη για πάντα, φωτεινό κορίτσι. Η δασκάλα σου Αϊλίν δεν θα σε ξεχάσει ποτέ».

Ο τ/κ σύνδεσμος δημοσιογράφων καταγγέλλει την Κίπρις για τον τίτλο της

Στο μεταξύ, σε ανακοίνωσή του ο τ/κ σύνδεσμος δημοσιογράφων επισημαίνει την κάλυψη τέτοιων γεγονότων με τα απαιτούμενα κριτήρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ηθικής, σημειώνοντας πως ο σύνδεσμος πρωτοστάτησε στις προσπάθειες για την δημιουργία της «επιτροπής δεοντολογίας» των ΜΜΕ και για την εκπαίδευση των μελών της σε τέτοια θέματα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η δημοσίευση του τίτλου «Έγκλημα αγάπης» της εφημερίδας Κίπρις σήμερα, αναφέρεται στην ανακοίνωση, «δεν έχει καμία σχέση με τις ηθικές αρχές των ΜΜΕ, είναι λάθος και επαίσχυντος».

Γράφει επίσης ότι προειδοποιούν την διεύθυνση της εφημερίδας να μην επαναλάβει αυτό το λάθος και προχωρά ως σύνδεσμος δημοσιογράφων σε καταγγελία στην «επιτροπή δεοντολογίας. Καλεί τέλος «όλους τους συναδέλφους μας να είναι πιο ευαισθητοποιημένοι ως προς τις επαγγελματικές αρχές».

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X