ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρπαγή παιδιών: «Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στη μαμά μας, δεν είναι καλή»

Ανατροπή στην υπόθεση αρπαγής ανηλίκων από τον πατέρα τους;

24news team

Την Κυριακή (18/4) η Αστυνομία ενημέρωσε ότι το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά το αδίκημα της αρπαγής από νόμιμη κηδεμονία. Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε από γυναίκα κάτοικο της επαρχίας Λεμεσού, ότι στις 6/4/2021, ο πρώην σύζυγός της, πήρε τα δύο ανήλικα παιδιά τους, Ιρακινής καταγωγής, ηλικίας 5 και 11 ετών αντίστοιχα και αναχώρησε προς άγνωστο μέρος.

Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες του 24news η μητέρα φέρεται να έχει καθημερινή επικοινωνία με τα παιδιά της μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκονται.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά φέρονται να ξεκαθάρισαν στη μητέρα τους ότι θέλουν να μείνουν με τον πατέρα τους κάτι που ανατρέπει, ως ένα βαθμό την υπόθεση. Αυτό μάλιστα, αναφέρεται και σε σχόλιο που έγινε κάτω από την δημοσίευση της Αστυνομίας στην επίσημη σελίδα της από προφίλ που φέρει το όνομα του 11χρονου παιδιού.

«Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Είμαστε με τον μπαμπά μου, η μαμά μου ξέρει ότι εγώ και ο μικρός μου αδελφός χρειαζόμασταν να ζούμε με τον μπαμπά μου γιατί η μαμά μου δεν είναι καλή για εμάς. Κάθε φορά που με πληγώνει εμένα και τον αδερφό μου, δεν θέλουμε να ζήσουμε πίσω με τη μαμά μου. Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, δεν θέλουμε να επιστρέψουμε στο σπίτι της μαμάς, δεν είναι καλή, είμαστε τόσο ευτυχισμένοι με τον μπαμπά», σημειώνεται στο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της Αστυνομίας. 

Πάντως, η Αστυνομία διενεργεί εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν ο πατέρας των ανηλίκων εισήλθε στην Κυπριακή Δημοκρατία είτε από τα κατεχόμενα, είτε με νόμιμο τρόπο ενώ γίνεται και προσπάθεια εντοπισμού του. 

Δείτε πιο κάτω το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της Αστυνομίας:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X