ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαγωγή ανηλίκων – Σε απευθείας δίκη ο 29χρονος

Το χρονικό της υπόθεσης

24news team

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (16/05) ο 29χρονος που κατηγορείται για την απαγωγή δύο ανηλίκων σε πάρκο τον περασμένο Απρίλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο αποφάσισε την παραπομπή του 29χρονου σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, το οποίο όρισε για έναρξη της διαδικασίας τις 8 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται πως, οι Αρχές είχαν προχωρήσει στην σύλληψή του, όταν μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, μετέβη το πρωί της Δευτέρας (08/05), στο πάρκο όπου αναγνώρισε τον 29χρονο και στην συνέχεια κάλεσε μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας όπου και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 29χρονος είχε αρνηθεί αρχικά τις κατηγορίες που τον βάραιναν, όμως αργά το βράδυ στις 9 Μαΐου υπέκυψε στις ερωτήσεις των ανακριτών και παραδέχθηκε πως κρατούσε τα δύο ανήλικα παιδιά με σκοπό τα χρήματα.

Το χρονικό της καταγγελίας

Οι Διωκτικές Αρχές της πρωτεύουσας, είχαν στην κατοχή τους σοβαρή καταγγελία ανηλίκων για απαγωγή τους σε πάρκο στη Λευκωσία περί τα μέσα Απριλίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις 20 του Απρίλη στο ΤΑΕ Λευκωσίας, άγνωστος άνδρας προσέγγισε τα δύο ανήλικα παιδιά σε πάρκο και δεν τα άφηνε να φύγουν για διάστημα μερικών ωρών.

Όπως κατήγγειλαν οι ανήλικοι στις Αρχές, ο άνδρας τους ζήτησε χρήματα για να τους αφήσει ελεύθερους, ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, τους απείλησε πως θα τους σκοτώσει, αν δεν του έδιναν το χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, άρπαξε τα τηλέφωνά τους και τους ανέφερε ότι θα τους τα δώσει την επόμενη ημέρα με αντάλλαγμα χρήματα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ανήλικων παιδιών, τους άφησε να φύγουν και τότε ανέφεραν στους γονείς τους το συμβάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X