ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνοιξαν πυρ εκ νέου εναντίον μάντρας αυτοκινήτων στη Λεμεσό

Οι πληροφορίες

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό μετά από πληροφορία για πυροβολισμούς σε μάντρα αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Νίκου Παττίχη με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιές σε οχήματα, τα οποία βρίσκονταν εντός της μάντρας. 

Εξάλλου σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των ανακριτών ενώ μέχρι στιγμής δεν εξακριβώθηκε ο ακριβής αριθμός πυροβολισμών που ρίχθηκαν εναντίον του υποστατικού με την ΥΠΕΓΕ (Υπηρεσία Εγληματολογικών Ερευνών) να βρίσκεται επί τόπου αναζητώντας τεκμήρια.

Πληροφορίες του 24news, αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της μάντρας ανάφερε στους ανακριτές πως δεν υποψιάζεται οποιοδήποτε πρόσωπο.

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό σε διάστημα λίγων ημερών αφού την Τετάρτη, 3 Απριλίου, οι Αστυνομικές Αρχές τέθηκαν σε κινητοποίηση μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε μάντρα αυτοκινήτων στη λεωφόρο Ομόνοιας.

Οι δώδεκα τουλάχιστον πυροβολισμοί είχαν ως στόχο το υποστατικό 65χρονου ενώ ζημιές υπέστησαν τρία μεταχειρισμένα οχήματα καθώς και η προθήκη του υποστατικού.

Τα δύο περιστατικά προβληματίζουν τις Αρχές, οι οποίες προσπαθούν να τα εξιχνιάσουν ενώ παράλληλα διερευνούν αν οι δύο εγκληματικές ενέργειες σχετίζονται μεταξύ τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση