ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Λευκωσία (pics, vid)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Έντονες βροχοπτώσεις επικρατούν σε διάφορες περιοχές στην Λευκωσία. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, στην περιοχή του Τσερίου πλημμύρισαν δρόμοι. 

Η πρόβλεψη του καιρού

Ο καιρός σήμερα θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 31 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά χαµηλές νεφώσεις και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση